Danimarka Başbakanı’ndan temizlik pozu

Danimarka Başbakanı Mette Frederiksen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla büyük ilgi gördü. Frederiksen, hafta sonunu evde geçirdiğini ve uzun süredir temizlik yapmadığını belirten bir fotoğraf yayınladı. Uzun süredir evde temizlik yapmadığını belirttiği fotoğrafında Başbakan Mette Frederiksen, cam sildiği bir fotoğrafı paylaştı.

Danimarka Başbakanı’ndan temizlik pozu
Danimarka Başbakanı’ndan temizlik pozu
GİRİŞ 08.02.2021 17:29 GÜNCELLEME 08.02.2021 17:31
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

2015 yılının Haziran ayından bu yana Danimarka Sosyal Demokrat Partisi’nin lideri olan Mette Frederiksen cam silerken çekildiği fotoğrafı, “Haftasonu ve kış güneşi. Geçtiğimiz aylarda pencereleri temizlemek için çok fazla zaman olmadığı ortaya çıktı. İyi Pazarlar” notuyla paylaştı.

TEMİZLİK YAPTI

Sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Danimarka Başbakanı Mette Frederiksen, sosyal medya hesaplarında sık sık fotoğraf paylaşıyor. Sık sık selfie fotoğraflarını yayınlayan Frederiksen, yaptığı gezilerden de fotoğrafları takipçileriyle paylaşıyor.

Danimarka tarihinin en genç başbakanı olan Mette Frederiksen, ev hallerini de takipçileriyle paylaşıyor.

 

YORUMLAR 5
  • erol 3 yıl önce Şikayet Et
    Reklam kokan hareketler, ülke zaten şirket gibi ne akar ne kokar, bir komşu Almanya yukarıda kardeş ülkeler, onlara bir suriyeyi komşu verelim bak o kadın kafayı yemiyormu seyredin.
    Cevapla
  • erkan 3 yıl önce Şikayet Et
    sıktı artik bu reklamlar , ekrem de atar hemen internete
    Cevapla
  • mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    bırakın bu işleri adam güya devlet yönetiyor nasıl bir rahatlıksa. Bu ülkelerde idareciye de gerek yok soros, rockerfeller vs yönetiypr zaten. Yakın zaman da fakirlik artınca görürüz rahatlığınızı nasıl bir kaos çıkar artık herhalde 2. dünya savaşı çete savaşı kalır yanında. ırkçılığın artması işaret fişekleri olacakların. Allah mazlumların yakasından düşürsün sizleri oyunlarınızı başlarınıza geçirsin.
    Cevapla
  • Fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    Başka ülkeleri kim yönetiyor sanki ?
    Cevapla
  • Mardinli 3 yıl önce Şikayet Et
    Bizde olsa kadın temizlik yapmaz diye yorumlarda linç ederlerdi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Katar'dan Türkiye açıklaması: Onurlu duruşu takdir ediyoruz
Dili boğazına kaçan müşterisini böyle kurtardı...