Danimarkalı eski bakandan İslam'a hakaret

Danimarka’nın eski Göç ve Uyum Bakanı İnger Stöjberg, Danimarka'da ve özgür dünyada İslam'ın büyük bir sorun olduğunu öne sürdü.

Danimarkalı eski bakandan İslam'a hakaret
Danimarkalı eski bakandan İslam'a hakaret
GİRİŞ 14.02.2021 11:32 GÜNCELLEME 14.02.2021 11:32
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Avrupa ülkelerinde aşırı sağcı partiler ve adayların İslâm veya yabancı karşıtlığı sayesinde oy oranlarının yükselmesi nedeniyle bu tür söylemler artarak devam ediyor. 

Danimarka’da terör saldırısı planlayan 14 DAEŞ  militanının yakalanmasından sonra eski Göç ve Uyum Bakanı İnger Stöjberg, İslam'a saldırarak Müslümanları hedef gösterdi.

"EN BÜYÜK SORUN İSLAM"

DAEŞ'in Suriye'de Irak'ta Batı ülkelerin taşeronluğuna soyunarak binlerce Müslüman'ı katletmesine değinmeyen Stöjberg, Danimarka'da ve özgür dünyanın en büyük  sorunlarından birinin İslam olduğunu iddia etti.

Ku'ran-ı Kerim'e'de dil uzatan Stöjberg, Ku'an'da Müslüman olmayanların hedef gösterdiğini kendilerine  şiddet uygulanması ve terör yapılması istendiğini öne sürdü. Stöjberg, şiddete bulaşmayan Müslümanları da sessi kalmakla suçladı.

KİN VE NEFRET YORUMLARI

Stöjberg'inin paylaşımından sonra İslam dinine ve Müslümanlara kin ve nefret yorumları yağdı. 

Danimarka’da 2015-2019 yılları arasında Göç ve Uyum Bakanlığı yapan İnger Stöjberg, Parlamentoya bir çok kez yalan söylediği için geçen hafta  Yüce Divan’a gönderildi. Yüce Divan'a ender yargılanan siyasetçilerden biri olan Stöjberg, ülkeye sığınan fakir sığınmacıların ziynet eşyalarına el konulmasının kanunlaşması sırasında meclise yalan bilgi verdiği de ortaya çıktı.

YORUMLAR 13
  • Zikr 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne zamana dek awropada sürünacaksiniz. Awropalilari da bezdirdik. Bir terrfden millati calan alcak firaonlar paralarini, cirkin cocuklarini awropaya göndarir, bir terefda mezlum , feget hele akillanmayan insani kühle awropalilari bezdirmiş.Agzini acan Allahdan konuşur. Yetar artig
    Cevapla
  • mert 3 yıl önce Şikayet Et
    pis kefere snin gibi imansiz tek basina Anders Behring Breivik ismli HIRISTIYAN terörüstü 77 tane sucsuz günhasiz mahsum ögrencilerin canina KIYDI sizler bunlartsiniz CANISINIZ,CANAVARSINIZ,IMANSIZSINIZ,KATLIASMCISINIZ,IGRENCSINIZ insaligin yüzkaralarisiniz !!!!
    Cevapla
  • Balık Lama 3 yıl önce Şikayet Et
    Niye hiç insan sıfatı olmuyor ki bunlarda
    Cevapla
  • Yakub 3 yıl önce Şikayet Et
    Danimarka para bol olunca eğlenceye daldılar. Çocuk yapmadılar. Müslümanlar çalıştırıldı. Pasaport verdiler. Şimdi paralar suyunu çekmeye başlayınca bahaneler arar oldular. Babamız Adem as ve Annemiz Havva as Müslümanlardır. İslam her yerde her şey İslamdır. Hayvanlarda bir tane kafir ve müşrik yoktur. İnsanlar Müslüman olarak doğdu, yaratıldı. Kalpler tertemiz iken şimdi bu kalp pisliği, hastalıkları neden ?
    Cevapla
  • nimet 3 yıl önce Şikayet Et
    Ey BÜYÜK ALLAH ım biz bunları SANA şikayet ediyoruz. SEN SANA savaş açanlara zerre fırsat verme inşallah. Amin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi
Binlerce kişinin emekliliği iptal ediliyor! Faiziyle geri ödeyecekler