NATO'dan Türkiye'ye dayanışma mesajı

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Türkiye’ye Kuzey Irak'ta 13 Türk vatandaşının hayatını kaybetmesi nedeni ile başsağlığı dileyerek, 'Müttefikler Türkiye ile dayanışma içindedir' dedi.

NATO'dan Türkiye'ye dayanışma mesajı
NATO'dan Türkiye'ye dayanışma mesajı
GİRİŞ 17.02.2021 21:03 GÜNCELLEME 18.02.2021 01:09
Bu Habere 53 Yorum Yapılmış

NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, video konferans yoluyla düzenlenen Savunma Bakanları, toplantısında, Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen 13 Türk vatandaşına yönelik saldırıyı kınadığını belirtti.

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, video konferans yoluyla düzenlenen Savunma Bakanları toplantısı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Stoltenberg, Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde PKK'lı teröristlerce şehit edilen 13 Türk vatandaşına yönelik saldırıyı kınadığını belirtti. Stoltenberg, Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde PKK'lı teröristler şehit edilen 13 Türk vatandaşına yönelik saldırıyı kınadı. Stoltenberg açıklamasında, “Kuzey Irak’ta 13 vatandaşı öldürülen Türkiye’ye baş sağlığı diliyorum. Saldırıdan sorumlu olanları şiddetle kınıyorum. Müttefikler, bugün yapılan toplantı sırasında da taziyelerini iletti. Müttefikler, Türk halkı ile dayanışma içerisindedir” dedi.

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 53
  • mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Nato demek abd demektir. ABD ise yeryüzünün en büyük terör organizasyonudur.
    Cevapla
  • bozok 3 yıl önce Şikayet Et
    nasıl yani anlamadım ne kadar nato ülkesi varsa hepsi pkk ya destek olup para silah her türlü desteği veriyor birde utanmadan 3 gün sonra açıklama yapıyorlar yemezler tiyatro oynamayı bırakın artık
    Cevapla
  • 2esba3 3 yıl önce Şikayet Et
    Nato Dünyadaki tek teröristtir.
    Cevapla
  • Hac 3 yıl önce Şikayet Et
    Nato nun cani cehenneme turkiye 40yildir terör saldiri lariyla karsi karsiya bazi nato ulkeleri teröru destekliyor nato nun sesi cikmiyor teröru destekkeyen ulkeleri kinasana stoltenberg alayinizin cani cehenneme
    Cevapla
  • tunctunc 3 yıl önce Şikayet Et
    15 Temmuz gecekle$mi$ olsaydi bu gün Türkiye yokdu ama NATO Türkiyeye gelmi$ parcalami$ idareyi ele almi$ dogu ve güneydoguyuda homrikalilar vermi$di..Tabi gerisi malüm büyü israil..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
BMGK'de tarihi Filistin oylaması! ABD tarihe geçecek kararı veto etti!
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu