Hindistan'da tapınaktan su içen Müslüman çocuk, Hindu'nun saldırısına uğradı

Hindistan’ın Uttar Pradeş eyaletine bağlı Ghaziabad şehrinde, bir tapınaktan su içen Müslüman çocuk, Hindu bir adamın saldırısına uğradı.

GİRİŞ 14.03.2021 02:07 GÜNCELLEME 14.03.2021 02:12
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Hindu adamın çocuğu dövdüğü anların sosyal medya platformlarında paylaşılması sonrası yetkililer, saldırganın tutuklandığını bildirdi.

Görüntülerde, "Shringi Nandan Yadav" isimli adamın, adını sorduktan sonra "Asif" isimli Müslüman çocuğu önce tokatladığı daha sonra yere yatırarak tekmelediği ortaya çıktı.

Tapınaktan su içen Müslüman çocuğa yönelik saldırı, başkent Yeni Delhi’ye 33 kilometre uzaklıktaki Uttur Pradeş eyaletine bağlı Ghaziabad’ta gerçekleşti.

Hindistan’da Müslümanlara yönelik saldırıların Başbakan Narendra Modi’nin iktidara geldiği 2014'ten bu yana artış gösterdiği biliniyor.

İnsan Hakları İzleme Örgütü (HRW) verilerine göre, son bir yılda, ülkede Hindu çetelerin saldırısına uğrayan, çoğunluğu Müslüman, en az 53 kişi hayatını kaybetti, 200’den fazla kişi ise yaralandı.

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 6
  • ali.k 3 yıl önce Şikayet Et
    bunlar tam kafirler bunlar
    Cevapla
  • asi 3 yıl önce Şikayet Et
    dün danimarkada kuran yakma gösterisi.. yahudi yerleşimcilerin filistinlilere zulmü vardı internette.. bugün bu ve daha niceleri.. müslüman hep garip kalıyor.. ama kabahat sadece onlarda değil.. müslümanım güçlü onurlu ve vurucu olacak.. silik ve ezik değil.. tıpkı libyada karabağda olduğu gibi.. kodu oturtacak..
    Cevapla
  • Oğuzhan 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu bir yahudi olsaydı yer yerinden oynardı.
    Cevapla
  • ali.k 3 yıl önce Şikayet Et
    niye biz oynatamiyoruz? cunki fitne fesat icimizde kol geziyor. birlik yok
    Cevapla
  • Hamo 3 yıl önce Şikayet Et
    Hindu vahşeti yazıklar olsun
    Cevapla
  • alp-eren 58 3 yıl önce Şikayet Et
    yazacak kelime bulamıyorum kendi çocuğu dayak yese böyle ne yapardı bu insan neden empati kurmaz ve kendini kaf dağında görür insan oğlu Allah hidayet versin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail Gazze'de Kemal Advan Hastanesi çevresini vurdu, çok sayıda ölü ve yaralı var
Para etmiyor diyerek şeftalileri boş araziye döktüler