ABD ordusunun attığı tweet ortalığı karıştırdı!

ABD Stratejik Komutanlığı'nın sosyal medya hesbından artılan, şifreye benzer bir tweet sosyal medyada tartışma yarattı. Tweetin nükleer kod olduğu iddia edildi.

ABD ordusunun attığı tweet ortalığı karıştırdı!
ABD ordusunun attığı tweet ortalığı karıştırdı!
GİRİŞ 29.03.2021 14:56 GÜNCELLEME 29.03.2021 14:56
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

ABD Stratejik Komutanılığı STRATCOM'un Twitter hesabında pazar akşamı ";l;;gmlxzssaw," şeklinde bir tweet atması, "Yanlışlıkla ABD'nin nükleer kodlarını mı paylaştılar" yorumlarına yol açtı.

NÜKLEER KOD VİRALİ

Tweet yarım saat yayında kaldı ancak etkileri saatlerce devam etti. Tweeti gören sosyal medya kullanıcıları, şaka yollu nükleer şifre yorumlarında bulundu. STRATCOM, sonrasında attığı tweet'te "Karışıklık için özür dileriz. Lütfen bu post'u önemsemeyin" ifadelerini kullandı.

teknoloji bloggerı Jane Manchun Wong, nükleer felaketin kapıda olabileceğine dair esprili paylaşımında "Herkese elveda deme zamanı. Dostlarımı ve ailemi özleyeceğim" diye yazdı.
 

YORUMLAR 2
  • Ylmz 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu abd gine bi oyun çeviriyor şifre birinin eline geçti susuylenukleer patlatıp heralde bu seferde ruslarin üstüne atar .h7samebin ladin usulü. Onda kendi kulelerini vurmuştu bundada dışarıdan birini vurmak heralde.yaparmi yapar.gecmistede hindistana bisey yapacaktı inanın sucu uslenmesini bekliyodu. Bu abd kendine sucu üstüne alacak birilerini arıyor hep.
    Cevapla
  • Kültigin2023 3 yıl önce Şikayet Et
    Kuleleri afganlar gerçekten vuruldu.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dışişleri Bakanlığı'ndan son dakika 1915 mesajı!
Küçükçekmece’de silahlı kuyumcu soyguncuyu etkisiz hale getirdi