FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'den bomba itiraf

Teröristbaşı Fethullah Gülen, içlerindeki kavgayı itiraf etti. Gülen, örgüt içine mesaj verdiği 28 Mart tarihli yazısında "Fetret Devri mi?" başlığını kullandı.

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'den bomba itiraf
FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'den bomba itiraf
GİRİŞ 01.04.2021 15:41 GÜNCELLEME 02.04.2021 10:57
Bu Habere 89 Yorum Yapılmış

FETÖ lideri Fethullah Gülen, örgüt içine mesajlar verdiği "kırık testi" konuşmalarına bir yenisini ekledi. FETÖ lideri Gülen'in 2009 yılındaki konuşmasından hazırlanan yazısının başlığına "Fetret Devri mi?" başlığı atması da, örgüt içinde devam eden kavgayı hatırlattı. Gülen yazısında, "Müslümanlığı araştıran insanlar, bizi gördüklerinde yürüdükleri yoldan gerisin geriye dönebilirler. İşte bütün bunlar da zihin karışıklığına sebep oluyor. Bu tür konularda konuşurken bir taraftan dinin muhkem hükümlerine bağlı kalmaya, diğer yandan da doğru bir üslup kullanmak suretiyle insanları rencide etmemeye ve kırmamaya çok dikkat edilmesi gerekir" dedi.

FETÖ içinde kavga büyüyor: Servet tartışması örgütü birbirine düşürdü

FETÖ İÇİNDEKİ KAVGALAR

15 Temmuz darbe girişiminin başarısız olması sonrasında terör örgütü içinde yaşanan çatışma, kamuoyuna açık alanlarda da devam etti. 2020 yılının mayıs ayında firari FETÖ'cü Tuncay Opçin, sosyal medya hesabından açık bir şekilde FETÖ lideri Gülen’in yakın çevresini eleştirdi. Öte yandan terör örgütü içinde liderlik kavgası yaşandığı da basına yansımış, hatta FETÖ'nün yayın organı Herkul.org sitesinde, 2020 yılının Haziran ayında "Vifak ve İttifak" başlıklı yayınlanan yazı, örgüt içindeki kavganın göstergesi olarak yorumlanmıştı.

Fetullahçı Terör Örgütü elebaşı Fethullah Gülen'in "özel sekreteri" olarak bilinen Cevdet Türkyolu ile sosyal medya yöneticisi olan Osman Şimşek arasında da kavga çıkmıştı. Türkyolu'nun "örgüt parası ile kendine servet biriktirdiği" iddiasını taşıyan mektubu Gülen'e okunması sebebiyle yaşanan örgüt içinde servet kavgası büyüdü.

Para tartışmasını gündeme getiren FETÖ'nün kapatılan yayın organı Zaman gazetesi muhabiri Ahmet Dönmez ile onu eleştiren Zaman'ın Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı arasında da tartışma yaşanmıştı. Dumanlı, eski muhabiri Dönmez'i "fitne çıkarmakla" suçlamıştı. Dönmez ise eski müdürüne "Bu yaptığın gazetecilik değil" deyip "gazeteci etiğine yakışmayan" tutumlarını hatırlatmıştı.

FETÖ'de ortalık karıştı! Örgüttekiler birbirine girdi

DUMANLI TARTIŞMASI

FETÖ içinde başlayan para kavgası Ekrem Dumanlı tartışması başlatmış, FETÖ'nün firari isimlerinden Tuncay Opçin, FETÖ içindeki Ekrem Dumanlı kavgasını anlatmıştı. Opçin kavgaya ilişkin, "İçinde bulunduğun grupla felsefi anlamda kopuş yaşamışsın. Çeker gidersin. Hem ayrılıyorsun hem kapı önünde olay çıkartıyorsun. Hizmet'in sistem değil, bazı gönüllülerinin karakter sorunu var. Bugün Ekrem Dumanlı'yı, Zaman'ı eleştiren bazı isimleri görünce gülüp geçiyorum. Zaman'da yazabilmek için kimleri kimleri devreye sokup, başarılı olamayınca şimdi hakperestlik adına, intikam alıyorlar" diye mesaj yazmıştı.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
YORUMLAR 89
  • OSMANLILI 2 yıl önce Şikayet Et
    dinsiz terörist
    Cevapla
  • Hamidiye Süvarisi 2 yıl önce Şikayet Et
    Yiyin birbirinizi İslam ve Vatan düşmanı zehirli yılanlar.
    Cevapla
  • Azeri 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah daha beter etsin inşallah
    Cevapla
  • Eyüp1 2 yıl önce Şikayet Et
    Cıa nin mossad ın köpeği (fetullah)konuşmuş.Siz parayı verenin satın alabileceği,para uğrunda her şeyini satabilecek kansızlarsınız.
    Cevapla
  • gölge 2 yıl önce Şikayet Et
    coninin adıda fethullah değildir pis köpeğin
    Cevapla
  • Yakub 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam öldü ve yahudi mezarlığına gömüldü. Nokta. Abd 'de hainlerin son kullanma tarihi olur bilmez misiniz? Abd neden ve nasıl güçlü oldu dersiniz. Bu adamı mesih olarak görenlerin ruh hali berbattır sanırım. Siyonist emperyalist ticaret ve ajanlık sistemi çok acımasız. Zalimleri asla sevmem.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!