Putin askerleri ne zaman isterse o zaman çeker

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rus askeri birliklerinin Ukrayna sınırında Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in uygun gördüğü sürece kalacağını söyledi.

Putin askerleri ne zaman isterse o zaman çeker
Putin askerleri ne zaman isterse o zaman çeker
GİRİŞ 07.04.2021 16:55 GÜNCELLEME 08.04.2021 08:24
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Kremlin Sözcüsü Peskov, Rusya ile Ukrayna arasındaki gerginliğe ilişkin gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Ukrayna sınırında Rus ordusuna ait kaç birliğin, ne zamana kadar kalacağına ilişkin bir soruyu cevaplayan Peskov, buna Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in ve askeri yönetimin karar vereceğini bildirdi.

ABD'den Rusya'ya mesaj: Ukrayna'nın yanındayız

Peskov, "Rusya Silahlı Kuvvetleri, Rusya topraklarında gereken ve uygun olan yerde bulunuyor ve başkomutanımız ve askeri yöneticilerimiz tarafından uygun görüldüğü sürece orada kalacaklar" ifadelerini kullandı.

Rus birliklerin Ukrayna sınırından geri dönüp dönmeyeceğine ilişkin soruyu cevaplamayan Peskov, birliklerin konuşlandırılması veya kaydırılması ile ilgili detaylı bilgiye sahip olmadığını kaydetti.

Peskov, "Rusya hiç kimseyi tehdit etmedi ve etmiyor, hiç kimse için tehdit oluşturmadığını temin ederiz" ifadelerini kullandı.

Ukrayna'dan çağrı: Bizi üye yapın! Rusya cevap verdi!

UKRAYNA - RUSYA GERGİNLİĞİ

Ukrayna Genelkurmay Başkanı Ruslan Homçak, 30 Mart'ta mecliste yaptığı konuşmada, Rus Silahlı Kuvvetlerinin askeri tatbikat bahanesiyle Ukrayna sınırları yakınlarına birlik sevkiyatı yaptığını açıklamıştı.

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov da Rusya'nın kendi toprakları içinde silahlı kuvvetlerini kendi takdirine bağlı olarak hareket ettirdiğini ve bunun hiç kimse için tehdit içermediğini ifade etmişti.

Ukrayna'nın doğusundaki Donbass bölgesinde, sözde bağımsızlığını ilan eden Rusya yanlısı ayrılıkçılar ile Kiev yönetimi arasında 2014'ten bu yana çatışmalar devam ediyor.

YORUMLAR 41
  • Bin Atlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Hakimi Mutlak Kuranda küçük kavimlerin nice büyük kavimlere galip geldiğiini haber verir.Atalarımızın dediği gibi moskof gavuru ruslar asırlardır İslamın yakasına yapışmış bırakmıyor.Bu günde suriyede müslümanları şehit etmekde.Allah Mazlum Ukrayna milletini İslamla Şereflendirsin Ukrayna milletine Zafer nasip etsin.Ukrayna İslama fobi olmayan Mülümanların Özgürce yaşadığı bir Ülke. Rusyada bugün her yerde islama fobi var bir sürü yasaklar var .Kendi belirlemiş kıstaslardan başka hareket ettirmiyor .Araştırın hapishanelerinde mazlum müslüman çoktur.Kibirlenmiş Azmış silahlarına güveniyor meydan okuyor.Allah O silahlarını Başına geçirsin.Şanlı Osmanl ı Devletinin İntikamını ALsın..
    Cevapla
  • Anti satan 3 yıl önce Şikayet Et
    O kadar asker ve malzeme sevk ediliyorsa hiç savaş çıkmasa bile en az 10 yıl ordadır çok saçma bir soru
    Cevapla
  • Kürşat 3 yıl önce Şikayet Et
    Haritalar yeniden çiziliyor! 2023’e kadar Rusya 9 parçayla devletçikler oluşacak! Sonra’da Uzakdoğu daki Çin 36 parçaya bölünecek! Bu haritalar hazırlanmış!
    Cevapla
  • Anti satan 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu abd nin planı işte rusya bu hamleyle bunu düşünürsen bende eski sovyet ülkelerini alırım natoyuda avrupada bitiririm diyor,türkiyenin ermenistana müdahalesine destek çıktı çinin harekete geçmesi için iran çinle anlaşma yapmak zorunda kaldı ve çininde yolu tam açıldı bu arada türkiyede şuan çinin yolu üstünde ittifak yapacak böyle bir açılımka çin rahatlıyor abd nin bu teoriside çöp oldu.abd ingilterenin tek kurtuluş yolu artık 3.dünya savaşı.
    Cevapla
  • mert 3 yıl önce Şikayet Et
    Litvanyadan, Letonyadan, Estonyadan.Belarusdan Polonya,Almanya ve ukranyaya cok sert vuracakki Nato dahi sersemlesecek Putin cok ama cok tehlikeli bir baskan ve kendine ve ordusuna özgüveni parelel yalniz bizim Erdogan baskanimza karsi sert davranamiyor
    Cevapla
  • A.A.A 3 yıl önce Şikayet Et
    Amerika yine ayni oyunu oynuyor, Kendisi Savasa girmiyor Ukraynaya Savasa gir diyor.. NATO yillar öncesi Avrupada NATO sinirlarini genisletecegim diye tutturdu, uyuyan Rus ayisini uyandirdi. Simdi ne yapacagini bilemiyor.. ABD ve NATO Türkiyeyi Savasa sokariz diye hesab yapiyordu.. NAH ALIRSINIZ, BIZ SADECE TÜRKIYE ICIN SAVASIRIZ.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi!
Tokat'taki deprem kameralara böyle yansıdı