Eski ABD Dışişleri Bakanı Pompeo'nun yeni işi belli oldu

Eski ABD Başkanı Donald Trump döneminde Dışişleri Bakanı olan Mike Pompeo’nun yorumcu olarak Fox News’te çalışmaya başlayacağı duyuruldu.

Eski ABD Dışişleri Bakanı Pompeo'nun yeni işi belli oldu
Eski ABD Dışişleri Bakanı Pompeo'nun yeni işi belli oldu
GİRİŞ 09.04.2021 00:09 GÜNCELLEME 09.04.2021 00:10
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Eski ABD Başkanı Donald Trump döneminde Dışişleri Bakanı olan Mike Pompeo’nun yeni işi belli oldu.

Trump’ın en büyük destekçilerinden olan Fox News’da Pompeo’nun yorumcu olarak çalışmaya başlayacağı Fox News CEO’su Suzanne Scott tarafından duyuruldu. Scott yaptığı açıklamada, “Mike Pompeo Amerika'da dış politika konusunda ve ulusal konularda en bilinen ve güvenilen isimlerden biri“ dedi. Scott, daha önce CIA başkanlığında da bulunmuş olan Pompeo’nun kendilerini takip eden milyonlarca izleyiciye farklı bir bakış açısı getireceğini belirtti.

“Saçmalıklardan uzak bir bakış”

Pompeo ise yaptığı açıklamada, “Eski bir diplomat ve Kongre üyesi olarak Fox News’te başlayacağım yeni görevde izleyicilere açık, jeopolitik ve uluslararası ilişkilerde saçmalıklardan uzak bir bakış ve Önce Amerika politikasının Amerika'nın rahatına ve güvenliğine getirdiği yardımları anlatacağım“ dedi.

Pompeo’nun ekrana ilk çıkışının ise 9 Nisan'da "Fox & Friends" sabah şovunda olması planlanıyor. Pompeo’nun yıllık 570 bin dolarda fazla maaş alması bekleniyor. Pompeo’nun Fox News ile yaptığı anlaşmanın detayları açıklanmazken, anlaşma rakamının daha önce Trump yönetiminde ulusal güvenlik danışmanı olarak çalışmış John Bolton’un Fox News ile yaptığı yıllık 569 bin dolarlık anlaşmanın çok üzerinde olduğu tahmin ediliyor.

YORUMLAR 6
  • ayhan 3 yıl önce Şikayet Et
    Akaryakıt istasyonunda ya pompacı,ya da mekan kapısında bodyguard olur bu adamdan.
    Cevapla
  • Ylmz 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar 35 yıl önceki başlanan isvicredeki susana üzerindeki oyunun devamını oynuyorlar.35 sene dediğim daha bu benim bildiğim ondan önceki başlangıcı kimbilir hangi tarih. Oyun dediğim insanı değerleri yerin dibine soktular Avusturya ve daha birçok yerde.simdi bu utancın içinden aklanıp çıkmak için dünyanın gözünde komplekse girdiler.harbiden avrupa ve abd tirlatti ateşi bizide herkeside yakacak .güzelim dunyamiz mahvolacak. Cikginca husumetler olacak. Palavra değil gerçekten içten düşünerek korkuyorum.
    Cevapla
  • pelin 3 yıl önce Şikayet Et
    Pompei yeni işi belli oldu :limon satıcılığı ..
    Cevapla
  • Eyyamcı 3 yıl önce Şikayet Et
    mavi yaka
    Cevapla
  • DELİ DUMRUL 3 yıl önce Şikayet Et
    yüzünü görmek istemiyoruz islam Türk düşmanı zalim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Eadeh'tan F-16 açıklaması
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı