Milli Muharip Uçak Yunanistan'ı panikletti

Türkiye'nin Milli Muharip Uçak projesi, Yunanistan'ı tedirgin etti. Skai TV İstanbul Muhabiri Manolis Kostidis'in canlı yayındaki halleri dikkat çekti.

Milli Muharip Uçak Yunanistan'ı panikletti
Milli Muharip Uçak Yunanistan'ı panikletti
GİRİŞ 27.04.2021 18:11 GÜNCELLEME 27.04.2021 18:11
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Türkiye son dönemde savunma sanayi alanındanki hamleleri ile adından dünyada çokça söz ettiriyor. Özellikle Avrupa SİHA projelerini gıptayla takip ederken, hemen her gün İngiliz, İspanyol, İtalyan, Alman ve Fransız basınında Türk SİHA'larının başarısından övgüyle söz ediliyor.

Tüm dünya Türkiye'nin savunma alanındaki başarılarını dikkatle takip ederken, savunma programlarından biri olan Milli Muharip Uçak (MMU) Yunanistan'ı tedirgin etti.

YUNAN MUHABİR TÜRK MÜHENDİS İLANINI GÖSTERDİ

Skai TV İstanbul muhabiri Manolis Kostidis, canlı yayında gösterdiği bir gazetedeki ilanın, savaş uçağı programına genç mühendisleri dahil etmeyi hedeflediğini aktardı. Ayrıca, Türkiye'nin yerli savaş uçağını inşa etmek için uzun zamandır kendi adımlarını attığı anımsatıldı.

YORUMLAR 14
  • kahraman 2 yıl önce Şikayet Et
    sız kımsınız bızımle yarışıyorsunuz. batı sızı bıze karşı kullanıyor.oncelerı olan bazı olaylar dan cesaret alarak bıze sataşmayın . ıçımızde bazıları sıze cesaret vermış olabılır.artık oyun bıttı.turkıye ankara dan yoneltılıyor. bız bolgesel guçuz.kuresel guç olma yolundayız.turk bırlığını de kurunca sen ondan sonrasını gor.yanlız ıçerde haınlerımıze fırsat vermemelıyız.
    Cevapla
  • Türk Gücü 2 yıl önce Şikayet Et
    bu yunanlıları türkiye'nin oyuncak uçurtma'sı bile tetirgin eder..okadar
    Cevapla
  • 01adana 2 yıl önce Şikayet Et
    bayrama 2 hafta galdı gelinde öpün elimizi harçlık verek yorgo
    Cevapla
  • Hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    Vakti gelince o uçaklar yunana sirtaki yaptıracaklar
    Cevapla
  • Fehmi Ünal 2 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen SELÇUK BAYRAKTAR ve BAYKAR ve diğer ASELSAN çok iyi korunmaya alınsınlar bence özellikle Selçuk Bayraktar ve BAYKAR çok güvenli korunması lazım kendileri ve şirketleri özel içimden doğdu İsrail ABD Rusya BAE Arabistan Fransa vs içerde ki bizim düşmanlarla bir Allah korusun öldürme operasyonu yapabilirler
    Cevapla
  • Ekrem 2 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşimin görüşlerine Kesinlikle katılıyorum inşallah da iyi korunuyor lardır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'