Hindistan'da, yakılmak için bekleyen cesetler dünyayı dehşete düşürdü!

Koronavirüs pandemisinin yeni merkezi ilan edilen Hindistan'dan şoke eden görüntüler gelmeye devam ediyor.

Hindistan'da, yakılmak için bekleyen cesetler dünyayı dehşete düşürdü!
Hindistan'da, yakılmak için bekleyen cesetler dünyayı dehşete düşürdü!
GİRİŞ 28.04.2021 02:33 GÜNCELLEME 28.04.2021 03:03
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Hindistan'dan gelen korkunç haberlere ve görüntülere bir yeni eklendi. Devlet bakanı yardımcısı da olan bir vekilin resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşım adeta kan dondurdu.

T. Mano Thangaraj'ın sosyal medyadan paylaştığı videoda Kovid-19 yüzünden hayatını kaybeden ve yakılmak için bekleyen cesetlerden oluşan tarifsiz uzunluktaki sıra görülüyor.

Üzeri çiçeklerle süslenmiş cesetler yerlere serili vaziyette yakılmak için sıralarını beklerken hayatını kaybeden kişilerin de çevrede üzüntü içinde beklediği görülüyor.

Ülkedeki krematoryumların kapasitelerinin tamamen dolduğu ve cesetlerin sokaklarda yakılmaya başlandığı da Hindistan'dan gelen haberler arasında.

Hindistan'da Kovid-19 nedeniyle çok sayıda kişinin hayatını kaybetmesiyle krematoryumlarda yer kalmamasının ardından, ölüler geçici olarak inşa edilen mekanlarda yakılmaya başladı.

Virüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin yakınlarının, ölülerini yakmalarına izin verilmeden önce saatlerce beklemek zorunda kaldığı ifade edildi.

Başkent Yeni Delhi'de Sarai Kale Han krematoryumunda en az 27 yeni platformun inşa edildiği, krematoryum çevresindeki parka 80 platformun daha eklendiği bilgisi paylaşıldı.

Krematoryum görevlileri, sabahın erken saatlerinden gece yarısına kadar çalıştıklarını belirtirken, bir yetkili, Indian Express gazetesine yaptığı açıklamada, daha fazla platforma ihtiyaç duyulduğunu söyledi.

Yeni Delhi'de giderek artan ölü sayıları nedeniyle cesetlerin yakılması için otopark, park ve boş alanların geçici krematoryumlara dönüştürülmesinin planladığı kaydedildi.

Son birkaç gündür vaka rekoru kıran Hindistan'da Kovid-19 krizi derinleşiyor. Yalnızca Yeni Delhi'de, 19-24 Nisan tarihleri arasında 1.777 kişi virüs nedeniyle hayatını kaybetti. Başka bir deyişle her beş dakikada bir Kovid-19'a bağlı ölüm gerçekleşti.

 

 

YORUMLAR 19
  • 543 2 yıl önce Şikayet Et
    allah ehlikitap hindistan yardım eylesin inşallah virüslerden ölenler şehit olur ebedi cennete girerler amin allah ehlikitap vahiy ülkesi hint halkını vehint kıtası ülkeleri halklarını allaha islamla tanıştırsın müslüman olmalarını nasip eylesin amin
    Cevapla
  • Osmanli 2 yıl önce Şikayet Et
    Tövbe tövbe
    Cevapla
  • MuratHan 2 yıl önce Şikayet Et
    Islam disinda tum dini inanislarin tahrif edilip koyu bir putperslik icinde olan Hindistan'a mi ehli kitap diyorsun. Hangi dunyada yasiyorsun arkadas!
    Cevapla
  • Ertuğrul Gazi 2 yıl önce Şikayet Et
    Bizleri yoktan var eden Varlığından haberdar eden İslam ile şereflendiren En Son PEYGAMBER'E Ümmet eden RABBİM sonsuz şükürler olsun Elhamdülillahirabbilalemin
    Cevapla
  • Ertuğrul Gazi 2 yıl önce Şikayet Et
    Bizleri yoktan var eden Varlığından haberdar eden İslam ile şereflendiren RABBİM sonsuz şükürler olsun Elhamdülillahirabbilalemin
    Cevapla
  • Osman Kocaoğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Dünya dehşete falan düşmedi.Çok abartıyorsunuz adamların inancı öyle ölülerini yakıyorlar bütün dünyada bunu biliyor.
    Cevapla
  • MuratHan 2 yıl önce Şikayet Et
    Inanclari oylede inanclarinin temelinde ne var? olu ya da diri insanlarin yakilmasi buyuk bir saygisizliktir.
    Cevapla
  • vtnds 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar rabbimize hamd etsek az ....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!