İsrailli milletvekilinden çağrı: Filistinlilere karşı gerçek mermi kullanalım

İsrailli milletvekili Itamar Ben-Gvir, Doğu Kudüs'te İsrail saldırılarına direnen Filistinlilere karşı gerçek mermi kullanılmasına izin verin çağrısı yaptı.

GİRİŞ 09.05.2021 03:01 GÜNCELLEME 09.05.2021 03:22
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Ben-Gvir, Facebook hesabından yaptığı paylaşımda, "Hayatını tehlikeye atan polisler, ateş etmeli ve gösterileri dağıtmak için olağan yöntemlerle uğraşmamalı." dedi.

İsrailli milletvekili Ben-Gvir, paylaşımında, "İsrail polisi, Filistinli göstericiler tarafından taş ve boş şişe saldırılarına maruz kaldığında, ateşli silah kullanılmasına izin verilmesi gerekir." ifadesini kullandı.

Terör devleti İsrail Kudüs'te yine saldırıya geçti

İşgal altındaki Doğu Kudüs, Şeyh Cerrah Mahallesi'nde yaşayan Filistinlilere zorunlu göç tehdidi nedeniyle gergin günlere sahne oluyor. Ayrıca İsrail polisinin Mescid-i Aksa'daki saldırıları da kutsal kentteki gerilimi artırıyor.

İsrail polisi, dün akşam teravih namazı sırasında Mescid-i Aksa'daki cemaate ses bombaları ve plastik mermiyle müdahale etmişti. Filistin Kızılayı, İsrail polisinin müdahalesi nedeniyle 205 Filistinlinin yaralandığını açıklamıştı.

Mescid-i Aksa İmamı duyurdu: İsrail işgale hazırlanıyor

Başkan Erdoğan: Terör devleti İsrail Kudüs'teki Müslümanlara ahlaksızca saldırmaktadır

KAYNAK: AA
YORUMLAR 39
  • Hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne demiş hitler öldürmediğim her bir yahudi için bana beddua edeceksiniz . Almanlar yaktı soylarını dertleri müslümanmarla Allah sizi kahretsin amin .
    Cevapla
  • Hak 2 yıl önce Şikayet Et
    Bekle geleceğiz....Gerçekleri gösterecez.
    Cevapla
  • Kürşad Tigin 2 yıl önce Şikayet Et
    Bundan daha kolayı İsrail'i kokutmak İslam isbirligi teşkilatı ne işe yarar derhal toplayın orda ortak açıklama yapın mescidi aksa tüm İslam alemi için ortak değerdir onu korumak için İslam ülkeleri biner 100 er asker versin 5bin 10bin kişilik bir askeri birlik hatta mescidi aksa koruma Birliği olsun 7,24 orda görev alsın askeri Pakistan İran türk askeri okur parayı katar suud versin bu kadar basit çözüm o İslam askerleri mescidi aksaua 100 m çapında koruma kalkanı olur hiçbir İsrailli Gecemez geçerse savaş sebebi bitti gitti! Derhal yapılsın zaman yok!
    Cevapla
  • Hayyül Kayyum Allah 2 yıl önce Şikayet Et
    itrail sizi inşaAllah biz Türker yok edeceğiz sizin ölümünüz bizim elimizden olsun inşaAllah size acıyacak bir kalp de yok bizde o kutlu günü bekliyoruz it rail
    Cevapla
  • vatan sever 56 2 yıl önce Şikayet Et
    allahın laniti özerinizden eksik olmasın inşallah ,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...