Rihanna'dan 'Filistin' paylaşımı!

İşgalci İsrail, bayram günü de Filistin'e yönelik saldırılarını sürdürürken Rihanna da İsrail'in şiddetine tepkisiz kalmadı.

Rihanna'dan 'Filistin' paylaşımı!
Rihanna'dan 'Filistin' paylaşımı!
GİRİŞ 13.05.2021 19:07 GÜNCELLEME 13.05.2021 19:07
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İsrail'in işgal altındaki Doğu Kudüs, Şeyh Cerrah Mahallesi'nde yaşayan Filistinlilere zorunlu göç tehdidi nedeniyle gerilim tırmanırken dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna, konuya ilişkin bir paylaşımda bulundu.

Ünlü şarkıcı, 95 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından, "Kalbim, İsrail ile Filistin arasında sergilenen şiddetle kırılıyor! Görmeye cesaret edemiyorum" mesajını yayınladı.

"KALBİM KIRILIYOR"

95 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaşımda bulunan şarkıcı, "Kalbim, İsrail ile Filistin arasında sergilenen şiddetle kırılıyor! Görmeye cesaret edemiyorum! Masum İsrailli ve Filistinli çocuklar sığınaklarda bombalardan saklanıyor, 40'tan fazla insan hayatını kaybetti. Sadece Gazze'de en az 13 masum çocuk öldü!" ifadelerini kullandı.

"BU DÖNGÜNÜN KIRILMASI GEREKİYOR"

Rihanna, "Bir tür kararlılık olması gerekiyor! Ne yazık ki, masum insanların hükümet ve fanatikler tarafından sürdürülen inançlara kurban gitmesini izliyoruz ve bu döngünün kırılması gerekiyor!" diye açıklama yaptı.

YORUMLAR 1
  • 3456 2 yıl önce Şikayet Et
    allah rihannaya islamı nasip eylesin amin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık