Putin: Çıkarlarımızı doğrudan ilgilendiriyor

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Filistin ile İsrail arasında tırmanan gerilimin Rusya'nın güvenlik çıkarlarını doğrudan ilgilendirdiğini söyledi.

Putin: Çıkarlarımızı doğrudan ilgilendiriyor
Putin: Çıkarlarımızı doğrudan ilgilendiriyor
GİRİŞ 14.05.2021 15:04 GÜNCELLEME 14.05.2021 15:13
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Rusya Güvenlik Konseyi toplantısında konuşan Putin, "Mesai arkadaşlarımdan şu anda Ortadoğu'da durumun nasıl geliştiği hakkında konuşmasını talep ediyorum. Yani, Filistin ve İsrail arasında tırmanan gerilim hakkında. Bu, bizim sınırlarımızın yakınında meydana geliyor ve güvenlik çıkarlarımızı doğrudan ilgilendiriyor" dedi.

"KARŞILIK VERMEK ZORUNDA KALACAĞIZ"

Ukrayna'daki gelişmeleri değerlendiren Putin, Kiev'in Rusya'yla işbirliğine ilgi duyan güçleri ülkenin siyasi arenasından temizlemeye yönelik eylemlerine karşılık vermek zorunda kalacaklarını belirtti.

Ukrayna'da vatan hainliğiyle suçlanan 'Muhalefet Platformu-Yaşam İçin' Partisi Siyasi Konseyi Başkanı Viktor Medvedçuk'la ilgili gelişmeleri 'aleni siyasi temizlik' olarak niteleyen Putin, "Kesinlikle bu, her zaman bizim ilgi alanımızda bulunması gereken bir mesele. Bizim yönelik tüm tehditlere zamanında ve gerektiği şekilde karşılık vermeliyiz"diye konuştu.

Putin, "Tüm bu olanlara bakıldığında ve çok üzücü bir şekilde, Ukrayna yavaş ancak emin adımlarla Rusya'nın bir tür antipodu, bir tür Rusya karşıtı platform haline geliyor. Görünüşe göre Ukrayna, Rusya'nın güvenliği açısından bizim özel dikkat göstermemizi gerektirecek haberleri sürekli olarak alacağımız bir yere dönüşüyor"ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 12
  • deniz 2 yıl önce Şikayet Et
    Ordusu güçlü olan konuşur, o yüzden çok çalışmamız lazım ve eğitim bütün çoluk çoçuk ayırım yapılmadan bedavaya eğitim görmeli,ekonomi iyileştirilmeli, tarım ve hayvancılık teşvikler imkanlar kolaylaştırılmalı, çiftçinin mazotu, gübresi ilacı ucuzlatılmalı, hayvan yemleri ucuzlamalı, ötv indirilmeli vatandaş kafası rahat korkmadan girişim yapabilecek refah seviyesine getirilmeli, EĞİTİM =ÜRETİM=DÜNYADA SÖZ SAHİBİ
    Cevapla
  • Cavidan 2 yıl önce Şikayet Et
    Zaten eğitim 18 yaşına kadar bedava ve zorunlu önemli olan çocuklarımıza doğru hedefler ve Bu hedeflere ulaşabilme motivasyon enerjisi kazandırılmalı bunun yolu öğretmen kalitesini arttırmak öğretmenlerin tüm derdi maaş ve maaşına yapılan zam olursa vizyon ve ideal yoksa eğitim zorunlu olsa ne olur eğitim Bedava olsa ne olur hem kendi Ülkesi hem de dünyadaki milletlerin barışı ve refahı için çalışacak motivasyon enerjisi verebilmek önemli
    Cevapla
  • TRAKYALI 2 yıl önce Şikayet Et
    Sınırlarının yerini karıştırmış yardımcı olalim kendine.. Rusya Karadeniz'in kuzeyinde belli bir bölgede yer alan bir ülkesi degil mi?
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence açıklamanın en dikkat edilmesi gereken cümlesi "bizim sınırımıza yakın" ibaresi,bu şu demek adam suriye yi artık kendi toprağı olarak kabul ediyor.Türkiye için çok çok sıkıntılı bir ifade bu bence.
    Cevapla
  • osman 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah c c ne diyor. Yahudiler ve Hristiyanlar birbirlerinin dostudur. Bitti
    Cevapla
  • bay e 2 yıl önce Şikayet Et
    çikariniza nenfatinize tükirim.ulan insanca baksaniza olaylara birde.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!