Esad rejiminden seçim sonrası Türkiye'ye skandal sözler

Suriye'de nasıl gerçekleştirildiği belli olmayan ve demokratikliği tartışılan bir seçim ile göreve yeniden seçilen Esad'ın Dışişleri Bakan Yardımcısı Türkiye'ye skandal bir ithamda bulundu, Türkiye'yi Suriye'yi işgalci olmakla suçladı

Esad rejiminden seçim sonrası Türkiye'ye skandal sözler
Esad rejiminden seçim sonrası Türkiye'ye skandal sözler
GİRİŞ 30.05.2021 17:21 GÜNCELLEME 30.05.2021 17:21
Bu Habere 128 Yorum Yapılmış

Suriye'de gerçekleştirilen ve meşruiyeti tartışılan bir seçim ile yeniden seçilen Beşar Esad kanadından Türkiye'ye yönelik skandal bir itham geldi. Esad rejiminin Dışişleri Bakan Yardımcısı, Türkiye'yi işgalcilikle suçlarken Goldan'dan 4 kat büyük bir toprak parçasını işgal altında tuttuğunu ifade etti.

SKANDAL İŞGAL AÇIKLAMASI

Beşar Esed rejimi Dışişleri Bakan Yardımcısı Beşar el Caferi, Türkiye ile görüştüklerini ve bu görüşmelerin sonuçsuz kaldığını öne sürdü. Lübnan merkezli Al Mayadeen televizyonuna konuşan Caferi, "Türkiye Golan'dan 4 kat daha büyük Suriye toprağını işgal etti" ifadesini kullanarak skandal bir iftirada bulundu.

Türkiye ile Beşar Esed rejimi arasında görüşmelerinin olduğunu kaydeden Caferi, “Suriye ile Türkiye arasında güvenlik görüşmeleri oldu, ancak neticesiz kaldı” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 128
  • hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    suriyenin tamamını alalım bu densizler konuşmasın seçim yapıyorsunuz suriye vatandaşın çoğu türkiyede sandıkları türkiyeyede getirin seçim adil olsun.
    Cevapla
  • Alican lankot 2 yıl önce Şikayet Et
    Gelinde alın o zaman o toprakları
    Cevapla
  • derbeder 2 yıl önce Şikayet Et
    kukla bu artık ciddiye almayın
    Cevapla
  • Türk 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye ye hainlik edenelr ülkende cirit atarken ses yok ülkem gelip artık can ve mal güvenliği için gerekeni yapınca vatandaşına karşı ülkem işgalci heeee kanınız kurusun sizin kanınız
    Cevapla
  • SATRANÇ 2 yıl önce Şikayet Et
    Sinek mi vızıldadı♣️
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İBB'ye Edanur tepkisi
İsrail'i korku sardı: Netanyahu her kapıyı çalıyor Biden sessiz...