İsrail'e destek veren terör örgütü YPG/PKK yandaşı İsveç'te dayak yedi

İsveç'in Göteborg kentinde İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarını protesto edildiği esnada İsrail bayrağı açan terör örgütü YPG/PKK yandaşı bir kişinin dayak yediği bildirildi.

İsrail'e destek veren terör örgütü YPG/PKK yandaşı İsveç'te dayak yedi
İsrail'e destek veren terör örgütü YPG/PKK yandaşı İsveç'te dayak yedi
GİRİŞ 30.05.2021 22:01 GÜNCELLEME 30.05.2021 22:22
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Götebog gazetesinin haberine göre, 100 kadar Filistinlinin gösteri yaptığı sırada 'Kürdüm ve İsrail'i destekliyorum' diyen bir kişinin İsrail bayrağını havaya kaldırarak, İsrail'in yaptıklarının haklı olduğunu topluluğa anlatmaya çalıştı belirtildi. Haberde, göstericilerden bazılarının söz konusu kişiye tokat atarak elindeki bayrağı alıp, su kanalına attığı bildirildi.

Daha sonra araya giren polis olayın büyümesini önleyerek İsrail propagandası yapan kişiyi olay yerinden uzaklaştırdı.

Olay sonrası açıklama yapan Filistinli göstericiler, Kürtlerin Müslüman olduğunu ve Filistin davasına büyük destek verdiklerini belirtirken, Türkiye'nin Filistin'e verdiği destekten dolayı  Göteborg'de Kürtleri savunduklarını öne süren YPG/PKK yandaşının  rahatsız olduğunu ve İsrail'e destek verdiklerini gözlemlediklerini söyledi.

YORUMLAR 5
  • Baybora 2 yıl önce Şikayet Et
    Kürt diye bilinen kitlenin bir kısmı Ermeni, bir kısmı da Yahudi'dir. Eşkiya APO Ermenikanattan, Barzani ailesi de Yahudi kanattandır. Kürt kisvesi altında, bölgedeki Kürt nüfusu istismar etmekte, hain emellerine onları alet etmektedirler.
    Cevapla
  • oguz 2 yıl önce Şikayet Et
    bbc'de bi belgesel vardı güneydogudaki kürt bi aile ermeni ama kürt gibi yaşıyor konuşuyor bunu dile getiriyorlardıda hristiyan olduklarınıda gizliyorlarmıs ama sorarlarsa hristiyanız diyorlarmıs bbc ingiliz kanalı daha çok şey var evet açıktan gösteriyorlarda ermeniler çok büyük yalancı fitne fesatcı kürdüm diyen kürtçe konusan öyle büyümüş çok ermeni var bunlar kürtleirn bi kısmınıda kandırıyor malesef aynı arabistanlı lavrence olayı gibi başka versiyonu ama böyle devlet bence güneydogu belli bölgelere halktanmış gibi sivil kürt istihbarat yerleştirmeli bence ince detaylarda saklıdır şeytan.
    Cevapla
  • PKK müslüman? 2 yıl önce Şikayet Et
    PKK müslüman değil PKKya İsraile destek veren de müslüman falan olamaz asla.
    Cevapla
  • Hakikat 2 yıl önce Şikayet Et
    Kürdüm diyerek ermeni olduğunu saklamaya çalışmış
    Cevapla
  • Selahattin Eyyubi 2 yıl önce Şikayet Et
    Kürtler Selahaddin Eyyubi nin torunudur. PKK Ermeni torunudur
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi