Somali’de 21 Eş-Şebab üyesi idam edildi

Somali’nin yarı özerk bölgelerinde Puntland’da terör örgütü Eş-Şebab üyesi 21 kişi idam edildi.

Somali’de 21 Eş-Şebab üyesi idam edildi
Somali’de 21 Eş-Şebab üyesi idam edildi
GİRİŞ 27.06.2021 23:27 GÜNCELLEME 27.06.2021 23:29
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Somali’nin terör örgütü Eş-Şebab ile mücadelesi devam ediyor. Ülkenin yarı özerk bölgelerinden Puntland’da Eş-Şebab'a üye olmaktan suçlu bulunan 21 kişi idam edildi. Galkayo'da bulunan bir askeri mahkeme tarafından idama mahkum edilen teröristler, kurşuna dizilerek idam edildi. Teröristlerden 18’inin 10 yıldan fazla süredir suikast ve bombalama eylemeleri gerçekleştirdiği aktarıldı.

Teröristlerin idam edildiği saatlerde ise, Eş-Şebab’ın Mudug bölgesindeki Wisil kasabasını saldırdığı ve en az 20 askeri öldürdüğü iddia edildi. Eş-Şebab ülkenin güney ve orta bölgelerinin çoğunu kontrol ederken, Hiraal Enstitüsü tarafından Ekim ayında yayınlanan bir araştırmada, terör örgütünün Somali hükümetinden daha fazla para topladığı öne sürülmüştü.

YORUMLAR 1
  • ATATURKCU 2 yıl önce Şikayet Et
    BUNLARIN DINLE DIYANETLE ilgisi yok..BIZIM DINIMIZDE KARINCAYI GORURSEN ÜSTÜNE BASMAYACAKSIN.ABD VE FRANSA. INGILTERE. ISRAIL. BUNLARI PIYON OLARAK KULLANIYOR.NET.ISLAMI BOZGUNCULAR BITIRMEYE ÇALIŞIYOR.LAKIN ALLAH BITTI DEMEDEN ISLAM BITMEZ.ALIMIM DIYENIN COGU SEYTANIN MASKARASI OLMUŞ.DÜNYA MALINA DININI SATMIŞ.VE BÖYLE SAPIK TUROLLAR DUNYAYI YAŞANMAZ HALE GETIRDILER.TUROL YETISTIRMIS SOMALI. VE SONUC BU.IYIKI ATATURK CIKMIS TURKIYEDEN.BENIM ATATURKUM SOYLEDIR. ARA SIRA ICER.AMA DININE BAGLI BIRIDIR.EN BÜYÜK KURAN MEALINI YAZDIRANDIR.ATATURK .KURANLA YAŞADI.KURANLA HUKMETTI. VE ALEYKÜM SELAM DIYEREK SEHIT DUSTU.Nokta.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ergin Ataman'a yapılan Siyonist tehdit anı kamerada: Yeni görüntüler ortaya çıktı
36 bin sağlık personeli alınacak!