DSÖ'den Avrupa'ya "yeni dalga" uyarısı

Dünya Sağlık Örgütü Avrupa Direktörü Hans Kluge, Avrupa'da vakalardaki 10 haftalık düşüşün sona erdiğini, disiplinli davranılmaması halinde yeni bir salgın dalgasıyla karşılaşılacağını söyledi.

DSÖ'den Avrupa'ya "yeni dalga" uyarısı
DSÖ'den Avrupa'ya "yeni dalga" uyarısı
GİRİŞ 01.07.2021 13:18 GÜNCELLEME 01.07.2021 15:39
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Avrupa Direktörü Hans Kluge, koronavirüs salgınının seyrine ilişkin açıklamalarda bulundu.

YENİ DALGA UYARISI

Kluge, Avrupa'da kaydedilen vakalardaki 10 haftalık düşüşün sona erdiğini; seyahatlerdeki artışlar ile kısıtlamaların hafifletilmesi nedeniyle geçen hafta vakalarda yüzde 10'luk bir artış yaşandığını bildirdi.

DSÖ yetkilisi, kıtada salgına karşı disiplinin elden bırakılması halinde yeni bir salgın dalgasıyla karşılaşılacağını vurguladı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • Anadolu Yurdu 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunlara uyarsan başın beladan eksilmez çünkü şeytanla yürüyorlar...Karşılarına bir Türk çıkmadı daha...Şeytan ın işi bu insanlığı sarp dağlara sürüp telef etmek. Bir tek mücadele var oda Hakla batılın mücadelesi corona sadece korku ve uyutma aparatı şuan derin uykudayız...
    Cevapla
  • osman 2 yıl önce Şikayet Et
    ver çoşkuyu ver coşkuyu dsö bu örgütün allah bir dediğine bile inanmam,,bunlar insanlığın yok olması için uğraşan şer ailelerin kuruluşlarıdır
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Gelin gelin bizde bir şey yok, kışa kapanır batar rahatlarız. Zaten verileri gizlemek için dsö adayını da destekledik işler tıkır.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hakan Fidan ilk kez detaylı anlattı! 7 Şubat MİT krizi neden yaşandı?
AB'den çok sert seçim açıklaması: Sonuçlarına katlanacaklar