FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi Times Meydanı'nda anlatıldı

ABD'nin New York şehrindeki Times Meydanı'nda bulunan dev dijital ekranda, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi anlatıldı.

GİRİŞ 15.07.2021 18:16 GÜNCELLEME 15.07.2021 18:16
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

15 Temmuz FETÖ'nün hain darbe girişimi, tüm Türkiye'de olduğu gibi dünya genelinde de anılıyor. FETÖ yapılanmasının merkezi konumundaki ABD'de, FETÖ'ye karşı net bir mesaj verildi.

TİMES MEYDANI'NDAN FETÖ'YE VE DÜNYAYA NET MESAJ

Times Meydanı'ndaki led ekranlarda, "Demokrasi Zaferi" ve "Türkiye Geçilmez" mesajlarına yer verildi.

Ayrıca, ekranlarda 251 15 Temmuz şehidinin fotoğrafları "Kahramanlarımız" yazısıyla yer aldı. 20 saniye süren görüntüler, Times Meydanı'nda 9 saat boyunca her saatte 30 kez yayınlanıyor.

FETÖCÜLER'İN KİRLİ ALGI OYUNU

15 Temmuz'un ardından FETÖ'cülerin en çok sığındığı limanlardan olan ABD'de, terörist organizasyon mensupları, Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan aleyhindeki çalışmalarını sürdürüyordu.

ABD'nin metropolü New York'un en işlek caddelerinden birin Time Square'de yer alan reklam panolarında Erdoğan aleyhinde ilan veren FETÖ'cüler, kara propaganda faaliyetleri gerçekleştirmişlerdi.

"STOP ERDOĞAN" İLANLARI

New York'ta yer alan elektronik reklam panolarına ilan veren FETÖ'nün ABD'deki platformlarından olan "Silenced Turkey" oluşumu, Türkiye ve Erdoğan düşmanlığında sınır tanımayacak reklam panolarına "Stop Erdoğan" yazılarını yazdırmışlardı. 

New York sokaklarında skandal Erdoğan reklamları!New York sokaklarında skandal Erdoğan reklamları!

Özellikle ünlü markaların reklam yüzbinlerce dolara reklam verdiği yer olarak bilinen Time Square'de ilan veren FETÖ'cü platform Türkiye ve Erdoğan aleyhinde kara propaganda faaliyetleri gerçekleştirmişti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 10
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    "Türkiye geçilmez" keşke ingilizce yazılsaydı .. Mesaj adrese ulaşırdı...
    Cevapla
  • Mucahid 2 yıl önce Şikayet Et
    Göz göre göre geliyoruz. Hz. Musa'yı durdura bildilermi ki RTE durdura bilsinler. Allah bir şeye hüküm verirse artık onu kimse engel olamaz. Allah dilerse elbette olur. Allah dilemezse yaprak düşmez demekki bu güne kadar olanları dilemiş olmalı. En iyisini Allah bilir.
    Cevapla
  • Dahi 2 yıl önce Şikayet Et
    Ey amerika sen kimsin ya.bu millet yüzyıllarda adaletle dünyaya hükmetti.
    Cevapla
  • Fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    Halk tv Millete Direniş Erdoğan'ın konuşmasını vermedi. içimizde ki hain kanal 15 Temmuz darbe gecesinde 5 gün sonra 20 Temmuz günü Erdoğan darbeye karşı OHAL Olağan üstü hal ilan etmişti Kılıçdaroğlu OHAL'A karşı tiyatro demişti. Hatırlayın.
    Cevapla
  • Hacivat 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye bagimsizdir türkiye düsmanlarina daha kararli mücadele edilmeli nato nun cani cehenneme
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni Renault Kangoo Türkiye'de satışa sunuldu! İşte fiyatı
Milli muharip uçak KAAN, ANKA-3 ve İHA’lar birlikte uçacak