ABD'li amiral tarih bile verdi! Kabus gibi dünya savaşı senaryosu

ABD'li emekli amiral James Stavridis ve gazeteci Elliot Ackerman'ın kaleme aldığı "2034: A Novel of the Next World War" adlı kitapta, 2034'te ABD'nin Güney Çin Denizi'ne girmesiyle "yangının" başlayacağı belirtildi.

ABD'li amiral tarih bile verdi! Kabus gibi dünya savaşı senaryosu
ABD'li amiral tarih bile verdi! Kabus gibi dünya savaşı senaryosu
GİRİŞ 26.07.2021 06:36 GÜNCELLEME 26.07.2021 06:39
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

ABD'li emekli amiral James Stavridis ve gazeteci Elliot Ackerman'ın kaleme aldığı "2034: A Novel of the Next World War" adlı kitapta, gelecekteki dünya savaşının yoğunlukla insansız hava araçları ve otonom insansız askeri teçhizat ile yapılacağı belirtildi.

James Stavridis

National Interest'ten Ethen Kim Lieser'in yazdığına göre, kitapta, 2034'te ABD savaş gemilerinin Güney Çin Denizi'ne girmesiyle "küresel yangının" başlayacağı yazıyor.

Dünyanın hızla geliştiği, bu yüzden savaş alanına insansız hava alanları ve otonom insansız askeri teçhizatların hakim olacağı ifade ediliyor.

Elliot Ackerman

Stavridis ve Ackerman, gerçek silahlı çatışmalara düşman sistemlerine yönelik büyük ölçekli hacker saldırılarının eşlik edeceğine inanıyor.

Amiral Stavridis, ABD'nin çığır açan biyoteknolojiye dayalı sistemlerle bütünleşen küçük seçkin özel kuvvet gruplarını eğitmek zorunda kalacağını kaydediyor.

Kitapta, halihazırda ülkelerin "geçmişteki savaşlar için geliştirilen silahları oluşturmaya ve edinmeye" devam ettiği, oysa insansız veya otonom silahlara odaklanılması gerektiği belirtiliyor.

YORUMLAR 10
  • OĞUZHAN 2 yıl önce Şikayet Et
    artık lozan kaldırılıp daha dogru düzgün bir anlaşma yapılmalı. 5-10 sene sonra tekrar o anlaşmadanda çekiliriz yeterli güce sahip olursak.
    Cevapla
  • gercekten 2 yıl önce Şikayet Et
    girerse kendi sorunu nato karismaz ne halleri varsa teke tek halletsinler
    Cevapla
  • gökhan 2 yıl önce Şikayet Et
    yesinler birbirirlerini ikiside haritadan silinse sevinirim
    Cevapla
  • 432 2 yıl önce Şikayet Et
    allah tüm dünya beyazlarını kahroperişan eylesin amin rabbimden dilerim yeraltı alemlerinin ve göklerdeki orduların abd rusya çine saldırmasıdır allahımdan isteğim budurki zalimlerin güçleri bertaraf ola allahın gayb ordularıyla inşallah amin
    Cevapla
  • Bayram 061 2 yıl önce Şikayet Et
    O günlere çıkarsak Abdnin çöküşünü görürüz.Abdnin yapacağı en büyük hata Çin ile savaşmaktır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'den BM'nin Filistin kararı hakkında ilk açıklama
Yargıtay'da seçim! Erdoğan devreye girdi düğüm çözüldü! Bir isim adaylıktan çekildi