Miçotakis: Orman zaten yanacağına göre otel yapacağız

Yunanistan’da 10 gündür devam eden orman yangınlarının büyük bölümü tüm çabalara rağmen kontrol altına alınamıyor. Başbakan Miçotakis, Orman zaten yanacağına göre otel yapacağız. Yatırım yap, inşa et, orman zaten yanacak" açıklaması yaptı.

GİRİŞ 10.08.2021 03:02 GÜNCELLEME 10.08.2021 03:06
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Yunanistan’da birçok noktada 10 gündür devam eden orman yangınlarının büyük bölümü tüm çabalara rağmen kontrol altına alınamıyor.

İçerisinde başkent Atina’nın yer aldığı Attika bölgesinin kuzey kesimleri ve Eğriboz Yarımadası ile Mora Yarımadası'ndaki yangınlar yer yer yeniden alevlenirken; ülke genelindeki yangınlarda en az 500 bin dönümlük ormanlık alan ve tarım arazisiyle yüzlerce ev ve iş yeri kül oldu, çok sayıda araç kullanılamaz hale geldi. 

ÖNCE ÖZÜR DİLEDİ

Yunanistan Başbakanı Kyriakos Miçotakis, Yunanistan genelinde devam eden yangınlarla mücadeledeki herhangi bir başarısızlık için halktan özür dileyerek, hataların tespit edilip düzeltileceğine dair söz verdi.

SONRA OTEL YAPACAĞIZ DEDİ

Başbakan Miçotakis, tepki çeken sözlerde bulundu. Yaklaşık 650 bin dönüm orman arazisinin yanmasına rağmen Miçotakis, "Orman zaten yanacağına göre otel yapacağız. Yatırım yap, inşa et, orman zaten yanacak" açıklamasını yaptı.

YORUMLAR 8
  • ugur 2 yıl önce Şikayet Et
    hani bu yunanlarin 30 tane ucagi vardi 10 gundur yangin sonmuyor bizdeki samancilari oraya yollasak eylem yapsalar otel istemiyoruz diye
    Cevapla
  • atakan61 2 yıl önce Şikayet Et
    Miço doğru söylüyor. Ormanı katlet içine villani yap sonra bizim tombik gibi bağır. Orman eninde sonunda kendini yeniler.
    Cevapla
  • l@dikli @hmet @g@ 2 yıl önce Şikayet Et
    bunu Erdoğan dese vallahi düşünemiyorum
    Cevapla
  • Ö¹k⁴k⁵e³şﷻ 2 yıl önce Şikayet Et
    Mico, sana kimse söylemedimi, kendi halkin bile nefret ediyor artik senden, yani anla gidicisin sen. - zaten senin ilk hatan Fransanin hurda ucaklarini alip Türkiyeye düsman kesilme. Bunu Halkin iyi bilir.
    Cevapla
  • Yusufelili 2 yıl önce Şikayet Et
    Reis dese sokağa dökülür kedicikler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dilan Polat davasında yeni gelişme: Vergi suçundan tahliye edildiler
BMGK'de tarihi Filistin oylaması! ABD tarihe geçecek kararı veto etti!