Kabil'deki patlamalarda yürek yakan olay!

Afganistan, başkent Kabil'de gerçekleştirilen peş peşe patlamalarla bir kez daha sarsıldı. Amerikan güçleri için tercümanlık yapan bir Afgan, dehşet verici tabloyu anlatırken bir bebeğin ellerinde öldüğünü söyledi.

Kabil'deki patlamalarda yürek yakan olay!
Kabil'deki patlamalarda yürek yakan olay!
GİRİŞ 27.08.2021 07:18 GÜNCELLEME 27.08.2021 07:18
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Amerikan CBC yayın kuruluşunun haberinde 'Carl' adıyla anılan Afgan vatandaşı, bugün Kabil'de gerçekleştirilen patlamaların ardından yaşanan dehşet verici tabloyu anlattı.

Kabil'deki Amerikan güçleri için tercümanlık yaptığı ifade edilen 'Carl', yaralanan küçük bir kız çocuğunun kollarında can verdiğini söyledi.

Afgan tercüman, "Yaralanan bir kız bebek gördüm ve yanına gittim. Kucağıma alıp hastaneye götürmeye başladım. Hastaneye yetiştirdim fakat kollarımda öldü" dedi.

'Carl' yaşanan durumun yürekleri burktuğunu belirtirken, "Denedim. Onu kurtarmak için elimden gelenin en iyisini yaptım" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 5
  • Kika 2 yıl önce Şikayet Et
    Amerika nereye göz koyuyorsa bilinizki orda kan var zulüm var kahr olun zulüm yaparlar tez zaman da inşallah
    Cevapla
  • ramazan 2 yıl önce Şikayet Et
    Ama TV ler sadece 12 Abd askerinin öldüğünü söylüyorlardı.
    Cevapla
  • Yakub 2 yıl önce Şikayet Et
    Amerika Afganistan da ne kadar sivilleri öldürdüğünüde tercüme eder misiniz lütfen . Deaş Amerika İsrail İngiltere Fransa hepsi aynı b.k
    Cevapla
  • Mdhmet cebecioglu 2 yıl önce Şikayet Et
    Zalim amerika huzur güven demokrasi hani nerde
    Cevapla
  • dostt birr 2 yıl önce Şikayet Et
    biri hesap versin. taliban mi yoksa abd mi yoksa israil İngiliz biri çıksın. biz patlattık deaşa yaptırdık yada haberimiz yok. gaz kaçağı filan nerede taliban sözcüsü. galiba şeriat yasalarıyla uğraşıyor memleket önemli değil. abd her konuda nasil olsa yardım edecek. bu şeriat acil gelmesi lazım asilacaklar kesilecekler var.yoksa devlet çokda önemli degilki .. Afganistana on beş yıl girilmez. abd ingiliz onbeş yıl burada kalacak her şeyi kontrol edecek. yaptığı masrafları içtiği rakikarin parasını taliban ödeyecek zaten taliban her şeye taaa önceden peki efendim siz bilirsiniz. .seriata eklemek istediginizbir sey varmı diye sormuşlardı zaten abd olmamı demiştir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek