ABD'de Ida Kasırgası felaketi! Ölü sayısı 46'ya yükseldi

Ida Kasırgası'nın meydana getirdiği şiddetli yağış ve fırtına nedeniyle, New York ve New Jersey'de OHAL edildi. Yoğun yağış ve fırtına sebebiyle, kasırganın vurduğu yerlerde şu ana kadar toplam 46 kişi hayatını kaybetti.

GİRİŞ 03.09.2021 14:30 GÜNCELLEME 03.09.2021 14:31
Bu Habere 131 Yorum Yapılmış

ABD'yi vuran Tropikal Ida Fırtınası sebebiyle 2 gündür kuvvetli sağanak yağış ve su baskınlarının yaşandığı New York ve New Jersey'de, felaketin boyutu her geçen gün artıyor.

NEW JERSEY VE NEW YORK'TA OHAL İLAN EDİLDİ

New Jersey Belediye Başkanı Hector Lora ve New York Belediye Başkanı Bill de Blasio, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarda, kentlerde meydana gelen yoğun yağış nedeniyle olağanüstü hal ilan (OHAL) edildiğini açıkladı.

TOPLAM 46 ÖLÜ VAR

Ida Kasırgası nedeniyle bölgeye rekor düzeyde yağmur yağarken, New Jersey ve New York'ta toplam 39 kişi hayatını kaybetti.

Pennsylvania, Maryland ve Connecticut eyaletlerindeki can kayıplarıyla birlikte sellerde şimdiye kadar 46 kişinin hayatını kaybetmesine yol açan kasırga, etkilediği bölgelerde büyük tahribata neden oldu.

Can kaybının artmasından endişe ediliyor.

METROLARI, SOKAKLARI SU BASTI

Sosyal medyada yapılan çok sayıda paylaşımda da metronun kullanılamadığı belirtilerek, insanlardan metro ve sel bölgelerinden uzak durmaları istendi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 131
  • Murat 2 yıl önce Şikayet Et
    Tir Şoförüyüm, Bir saat Öncesinde New Jersey den Yük aldim 5 saat durmadan Sürdüm. kendimi kurtardim
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun.
    Cevapla
  • Gerçekler 2 yıl önce Şikayet Et
    HELP USA yazmadılar mı ABD'de ki FETÖ'cüler..
    Cevapla
  • temel 2 yıl önce Şikayet Et
    iyi de bunlar super guc degil mi idi nukler silahlari atomlari var atsin felaketleri yok etsin dunyanin dengesini bozanlari da bazen belasini buluyor
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    CHP başsağlığı diledimi? Ne de olsa Biden'i dünya liderleri tebrik etmeden, dünyada tek örneği olan örümcek muhalefet lideri KK akşamdan tebrik etti. Akşamdan sızıyorlar malesef.
    Cevapla
  • YÖRÜK 2 yıl önce Şikayet Et
    çok şaşırdım amerikada ki felaketten nasıl oldu da Reis i sorumlu tutmadılar ellerinden gelse onuda Recep Tayyip Erdoğan a bağlarlar :)))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de haftanın VAR kayıtları açıklandı
Yunanistan neye hazırlık yapıyor? Neden Demir Kubbe'nin peşine düştü?