İngiltere: Taliban'ı tanımayacağız

İngiltere Dışişleri Bakanı Dominic Raab, İngiltere'nin Taliban'ı tanımayacağını ancak Taliban'la iletişim kurmaları gerektiğini söyledi.

İngiltere: Taliban'ı tanımayacağız
İngiltere: Taliban'ı tanımayacağız
GİRİŞ 02.09.2021 13:33 GÜNCELLEME 02.09.2021 14:08
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Katar'ın başkenti Doha'da Katarlı mevkidaşıyla görüşen ve ortak basın toplantısında konuşan Dominic Raab, Taliban konusuna "gerçekçi" ve "faydacı" bir yaklaşım sergilediklerini belirterek, Taliban'ı tanımayacaklarını söyledi.

Herkesin Afganistan'daki bu yeni yönetimin yeni gerçekliklerine uyum sağlaması gerektiğini söyleyerek, kendilerinin de Taliban'la iletişim kurması gerektiğini söyledi.

Raab ayrıca, Hamid Karzai Uluslararası Havalimanı'nın işletilmesi mevzusunun da Taliban için bir test olduğunu kaydetti.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 6
  • Timsah 2 yıl önce Şikayet Et
    İngiltere talibanı tanımadan hertürlü desteği verir. Bak şu cambaza. DEAŞI kur, destekle, tanımıyorum de. PKK yi kur destekle tanımıyorum de. Dünyadaki tüm fitneliği planla, yönet, destekle tanımıyorum de. Dünyayı kandırdığını zannediyor. Hep batı emperyalizminin truva atı gibi davranıyor. Kendini pramitin hep üstünde tutmaya çalışıyor. Halbu ki dünyada hiç bir şey sonsuz değildir.
    Cevapla
  • Abdulmelik 2 yıl önce Şikayet Et
    1923 te sağır ismet in toplantısında ishal ettirilip katılmayan son imzaya katıldığı lozan anlaşmasında toprağımızın 5 te 4 ü gittiği halde o zaman ki İngiliz lordlar kamarası bağımsızlığımızı tanımadılar sebep neydi m.k. ve sâğır ismet daha halifeliği kaldırmamıştı mart 1924 te halifeliği kaldırdilar ve diğer reformların taahhüdünü aldıktan sonra temmuz 1924 te 5 te bir toprağımızın bize kalmasını onayladılar sağır ismet cırcır iken toprağımızın 5 te 4 ünü sarhoşken 400 adayı verdi diğeri dersimde kürdleri bombaladı ingilizler o zaman şimdi nüfusu 2 -3 milyar nüfusu sömürge altında tutuyordu bizi de seçim olmadan bu valilerine devrettiler
    Cevapla
  • selo 2 yıl önce Şikayet Et
    bu itlere inat inşallah biz tanırız.
    Cevapla
  • cvs 2 yıl önce Şikayet Et
    ingiltere para maden isteyecek vermezlerse tanımayacak. tanımadığın adamla nasıl görüşeceksin?? ingiliz palavrası işte :)))
    Cevapla
  • Ugradım gidiyorum 2 yıl önce Şikayet Et
    Paralarına çökmenin en kolay yolu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Güler'den müttefiklere mesaj: Aklımızla dalga geçmesinler!
Çalışma süresinin en uzun olduğu ülkeler açıkladı!