Uğur Şahin: Koronavirüs aşısını onun sayesinde bulduk

BionTech'in CEO'su Uğur Şahin, doğum gününü kutladığı matematik öğretmeni Gisela Seulen'e hitaben "Sizin sayenizde koronavirüs aşısı geliştirmeye büyük bir kararlılıkla başladık" dedi.

Uğur Şahin: Koronavirüs aşısını onun sayesinde bulduk
Uğur Şahin: Koronavirüs aşısını onun sayesinde bulduk
GİRİŞ 17.09.2021 03:31 GÜNCELLEME 17.09.2021 03:32
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Almanya'nın Mainz kentinde eşi Özlem Türeci ile birlikte BioNTech’i kuran ve Almanya'nın en varlıklı insanlarından biri haline gelen Uğur Şahin, dikkat çekici bir kutlamaya katıldı.

Şahin, Köln’de okurken "en sevdiğim öğretmen" dediği matematik öğretmeni Gisela Seulen’e bir kutlama videosu hazırlayıp gönderdi.

"SİZİN SAYENİZDE KORONAVİRÜS AŞISI GELİŞTİRMEYE BAŞLADIK"

Kölner Stadt-Anzeiger gazetesinde yer alan haberde Şahin’in Seulen’e hitaben, "Sizin öğrettikleriniz ve kişisel olarak sizin sayenizde koronavirüs aşısı geliştirmeye büyük bir kararlılıkla başladık" dediği belirtildi.

"MATEMATİK, BİYOLOJİK DÜZEN VE BULAŞICI HASTALIKLAR ARASINDAKİ BAĞLANTIYI KURMAYA YARDIM EDİYOR"

Matematiğin, biyolojik düzen ve bulaşıcı hastalıklar arasındaki bağlantıyı kurmaya yardım ettiğini dile getiren Şahin, dört yaşındayken ailesiyle Köln’e taşınmıştı.

Video ile ilgili Alman basınına konuşan Seulen, Şahin’in mesajından dolayı çok sevinçli olduğunu söyledi.

Köln’de lise ve tıp eğitimini alan Şahin, Köln Üniversitesi’nde eşi Özlem Türeci ile birlikte fahri doktorluk unvanını alacak.

YORUMLAR 2
  • Kaşif 2 yıl önce Şikayet Et
    Bilim okulları adı altında yeni bir eğitim modeli geliştirilmeli ve bu okullarda birinci sınıftan itibaren müfredatın yüzde 80 i kodlama, yapay zeka, matematik olacak şekilde hazırlanmalı. Dileyen de cocuğunu bu okullara verebilmeli.
    Cevapla
  • ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Eksik o kaldı...?????????
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İstanbul ilçe başkanlığı seçimi anketi belli oldu: İşte İstanbul ortalaması...
Merak edilen 5 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü