Son dakika: Erdoğan'ın operasyon sinyali sonrası bölgede sıcak gelişme! Haritalar masada

Son dakika: Başkan Erdoğan'ın operasyon sinyali sonrası cephe hattında hareketlilik başladı. Suriye Milli Ordusu Genelkurmay Başkanı Yardımcısı El Bab'daki cephe hatlarında denetlemelerde bulunması, operasyon ihtimalini kuvvetlendirdi.

Son dakika: Erdoğan'ın operasyon sinyali sonrası bölgede sıcak gelişme! Haritalar masada
Son dakika: Erdoğan'ın operasyon sinyali sonrası bölgede sıcak gelişme! Haritalar masada
GİRİŞ 15.10.2021 06:28 GÜNCELLEME 15.10.2021 06:37
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son Kabine toplantısının ardından gündeme dair çok önemli açıklamalarda bulunmuştu. 

Suriye'de askeri operasyon sinyali veren Erdoğan, "Suriye'den ülkemize yönelik saldırıların kaynağı mahiyetindeki kimi yerler konusunda artık tahammülümüz kalmamıştır. Polislerimize yönelik son saldırı artık bardağı taşırmıştır." ifadelerini kullanmıştı.

OPERASYON İHTİMALİ KUVVETLENDİ

Bu gelişmelerin ardından cephe hattında yaşanan hareketlilik dikkatlerden kaçmadı. Suriye Milli Ordusu Genelkurmay Başkanı Yardımcısı Tuğgeneral Adnan Ahmed, El Bab batısındaki cephe hatlarında denetlemelerde bulundu. Denetlemelerle ilgili fotoğraflar servis edildi. Bu durum, askeri operasyon ihtimalinin iyice kuvvetlenmesi olarak değerlendirildi.

YENİ BİR GÜVENLİK KUŞAĞI OLUŞTURULACAK

Türkiye, Suriye'de yeni bir güvenlik kuşağı oluşturuyor. Milli İstihbarat Teşkilatı ve Genelkurmay Başkanlığı; Barış Pınarı, Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı Harekat Bölgeleri'nde Türk Silahlı Kuvvetleri ve sivil halka yönelik saldırıların en çok gerçekleştiği alanlarda riskli noktaları tespit ederek güvenli hat oluşturma politikası yürütüyor.

YORUMLAR 23
  • komançi.xx 2 yıl önce Şikayet Et
    enerji kaynaklarına mutlaka çökülmeli.eşkiyaya veya rus la coni ye bırakılmamalı...
    Cevapla
  • Hakkı An 2 yıl önce Şikayet Et
    Aşağıda son 3 saat içinde yorum eklenmiş; önemli buluyorum. EVET KIBRIS ta AKINCI nın SÖYLEMLEİ. HAV HAV ların Türkiye korkusu ve antipatisi üretmek için YURT içindeki mihraklara da aynı şeyi aşılıyorlar. AĞALAR; EFENDİLER. Devir öyle bir devirdir ki, bu devirde ÜNİTER devletiniz ÇOOOOK önemli. GENİŞLEMEK toprak kazanmak LÜZÜMSUZ LÜKS. Bugün hiç kimse kalkıp IRAK-SURİYE için TÜRKİYE nin uzantısı değildir, DİYEMEZ. EKONOMİK politik Kültürel Sosyolojik her şekilde bu coğrafyaların bizden bir farkı yoktur. BIRAKIN kendi devletleri dilleri dinlerini yaşasınlar. KALPLERİ TÜRKİYE de atıyor.
    Cevapla
  • TRT Word'e Destek 2 yıl önce Şikayet Et
    40 yıldır bize verdikleri terör ve savaş zararları sebebiyle tazminat olarak Kuzey Suriye ve Kuzey Irak ilhak edilmeli, zaten Misak-ı Milli sınırları içinde kalan bölgeler. Oradaki enerji yatakları en çok Türkiye'nin hakkı eşkıya teröristlerin değil. Dünyada ki enerji krizini ancak hakkımız olan enerji bölgelerini yıldırım operasyonları ile ilhak ederek aşabiliriz, her yıl enerji için dışarıya verdiğimiz 50 milyar dolar para ülkemizde kalır, döviz sorunu ortadan kalkar. ABD şuan Çin ile uğraşma planları yapıyor, bize karşılık veremez, ortam müsaiiit.
    Cevapla
  • Barbaros 2 yıl önce Şikayet Et
    Adım adım milim milim sınırı ileri öteleyelim. Haklıyız çünkü topraklarımıza saldırı var.
    Cevapla
  • Harranlı 2 yıl önce Şikayet Et
    Hedef 82 Musul. 83 Kerkük.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uzmanlar açıkladı! Türkiye'nin Filistin'de neler yaptığı ne zaman ortaya çıkacak?
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu