Rusya, NATO misyonunu askıya aldı! Stoltenberg'ten çok sert açıklama

Rusya'nın NATO'daki misyonunu askıya almasına tepki gösteren NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Moskova yönetimini esefle kınadığını belirterek, "Rusya'nın füze gücü güvenliğimiz için bir tehdit. Caydırıcılığımızı artıracağız" dedi.

Rusya, NATO misyonunu askıya aldı! Stoltenberg'ten çok sert açıklama
Rusya, NATO misyonunu askıya aldı! Stoltenberg'ten çok sert açıklama
GİRİŞ 20.10.2021 17:23 GÜNCELLEME 21.10.2021 09:26
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, "Rusya'nın NATO misyonunu askıya alma kararını esefle karşıladık. İlişkiler, Soğuk Savaş sonrası en düşük seviyede" açıklamasında bulundu.

"Rusya ile diyaloğa açığız. Ancak Rusya'nın füze gücü güvenliğimiz için bir tehdit oluşturuyor. Caydırıcılığımızı ve çatışma yeteneklerimizi artırarak bununla yüzleşeceğiz"

Rusya, NATO temsilciliğini askıya aldıRusya, NATO temsilciliğini askıya aldı

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Moskova yönetiminin NATO'daki misyonunu askıya aldığını belirterek, "Gerekli olduğunda Brüksel büyükelçiliği üzerinden Rusya ile irtibata geçebilirler" demişti.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 35
  • okur 2 yıl önce Şikayet Et
    Fillerin tepismesi çim lerim ezmek için olabilir mi?
    Cevapla
  • Enver 2 yıl önce Şikayet Et
    NATO istedi diye silah kuşanıp savaşacak dönemler geçti. o köprünün altından çok sular aktı. NATO sınavını bugüne kadar geçemedi. rusyanın NATOya silah çekmesi beni ırgalamaz.
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 2 yıl önce Şikayet Et
    Ukrayna , Kırım, Libya, Suriye’de vs yerlerde ABD /NATO ile Rusya arasında gerginlik yaratılıp Türkiye'ye "safını seçmene gerek yok zaten sen bizdensin" emrivakisi yapılacak !
    Cevapla
  • sefer 2 yıl önce Şikayet Et
    Stolon ," bize hiiiç güvenme ,bu natonun kendi meselesidir biz karışmayız" . Yaaa bir zamanlar siz bize söylemiştiniz ,şimdi aynısı sizin başınızda.
    Cevapla
  • Türkiyeli 2 yıl önce Şikayet Et
    NATO denilen birlik ABD nin üye ülkeleri kullanması üreteceği silahlara hazır pazar oluşturmak için İngiliz aklıyla kurulmuştur. Ve NATO sayesinde abd silah sanayiini büyütmüştür. Geldiğimiz ve gelecek asırlardan ABD nin kuklası dışında hiç bir zaman bir görevi olmayacaktır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde
B sınıfı ehliyet değişiyor! İşte kullanabileceğiniz 125 cc motosiklet modelleri