Rahatsızlanan Fener Rum Patriği Bartholomeos hastaneye kaldırıldı

Fener Rum Patriği Bartholomeos'un ABD ziyareti kapsamında bulunduğu Washington DC’de rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

GİRİŞ 24.10.2021 23:14 GÜNCELLEME 24.10.2021 23:14
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Amerikan Rum Ortodoks Başpiskoposluğunun resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, Bartholomeos’un uzun uçak yolculuğu ve yoğun programı nedeniyle kendisini iyi hissetmediği ve doktorların tavsiyesiyle George Washington Üniversitesi Hastanesinde müşahede altına alındığı belirtildi.

Başpiskoposluk, ilk açıklamasından birkaç saat sonra yaptığı yeni paylaşımda, Bartholomeos'un kendini iyi hissettiğini ancak doktorların tavsiyesi üzerine geceyi hastanede geçirdikten sonra sabah taburcu edilmesinin beklendiğini bildirdi.

Öte yandan Türkiye'nin Washington Büyükelçiliğinin Bartholomeos’un durumunu yakından takip ettiği ve Amerikan Rum Ortodoks Başpiskoposluğu ile yakın temas halinde olduğu öğrenildi.

ABD’ye 23 Ekim’de gelen Bartholomeos’un 12 gün sürecek ziyareti kapsamında ABD Başkanı Joe Biden, Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi, Dışişleri Bakanı Anthony Blinken, Türkiye’nin Washington Büyükelçisi Hasan Murat Mercan ve Yunanistan’ın ABD Büyükelçisi Alexandra Papadopoulou ile bir araya gelmesi bekleniyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 16
  • Mahmut 2 yıl önce Şikayet Et
    Bari son dakikada olsa kelimei şehadet getirsin Belki Allah Affeder
    Cevapla
  • Faraz 2 yıl önce Şikayet Et
    Acaba diyorum hani.Bertolomos'un politikalarından diğer gizli güçler rahatsızlık duyup adamı en yanındakiler veya abd başpiskopos veya diğer her kimseler artık yola koymuş olmasınlar...malum Türkiyede birşeyler yapmak için önemli taşlardan biri...
    Cevapla
  • Uyan Müslüman 2 yıl önce Şikayet Et
    Defol ülkemizden Türk katili soykırımcılar.. Adalar Denizinde ve Batı Trakya'da Müslümanlara yaptıklarınızı unuttuk mu sanıyorsunuz, ilk fırsatta hançeri tekrar saplamak için fırsat kolluyorsunuz.
    Cevapla
  • Urfali 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence hayirlisi neyse o olsun.
    Cevapla
  • özkonyalı 2 yıl önce Şikayet Et
    biraz önceki yaptığım yorumu geri alıyorum editör. bartelemo askerliğini yapmış diye öğrendim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Pistte korku dolu anlar! Dev uçak az kalsın çakılıyordu
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık