Miçotakis: Türkiye'nin önünde iki yol var

Brüksel'deki AB Zirvesi'nde Avrupalı lidere Doğu Akdeniz hakkında açıklamalarda bulunan Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Türkiye'nin önünde iki yol olduğunu ifade etmiş.

Miçotakis: Türkiye'nin önünde iki yol var
Miçotakis: Türkiye'nin önünde iki yol var
GİRİŞ 25.10.2021 13:05 GÜNCELLEME 25.10.2021 13:06
Bu Habere 258 Yorum Yapılmış

Yunanistan'ın önde gelen gazetelerinden Kathimerini'ye göre Başbakan Miçotakis; cuma günü Brüksel'deki Avrupa Birliği zirvesinde liderlere, Türkiye'nin önünde iki yol olduğunu söylemiş.

Vasilis Nedos imzalı habere göre Miçotakis; "Türkiye'nin önünde iki seçeneği var, Uluslararası hukuka göre hareket etmek ya da provokasyona girmek. Bence Türkiye, devam eden provokasyonların sonucunu biliyor. Doğu Akdeniz'de bir güç olduğumuzu kanıtladık" ifadelerini kullanmış.

Sisi ve Anastasiadis'i ağırlayan Miçotakis'ten açıklama: Türkiye'yi kınıyoruzSisi ve Anastasiadis'i ağırlayan Miçotakis'ten açıklama: Türkiye'yi kınıyoruz

Geçtiğimiz hafta Mısır ve Rum Kesimi ile başkent Atina'da yaptıkları "Üçlü Zirve"ye de değinen Miçotakis, "Doğu Akdeniz enerji kriziyle birlikte önem kazandı. Doğu Akdeniz'de yaşananlar AB için, hem jeopolitik hem de enerji bakımından önemli" dedi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 258
  • Özdemir 2 yıl önce Şikayet Et
    İlkönce kendinize güvenin onun bunun oyununa gelmeyin yanarsiniz akıllı olun Türkiye Cumhuriyeti gerekeni yapar merak etmeyin biz vatanımızı caninimiz pahasına koruruz kacmayiz her türk asker doğar
    Cevapla
  • Selami 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah sizlerin karşısına nice Seyit onbasilar çıkarsın inşallah
    Cevapla
  • Drachen 1 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar cahil bir politikacı görmedim ben aynı Kılıçtaroğlu . AB olmasa vatandaşının ekmek alacak parası yok. Ekonomin Almanın elinde şimdi de ABD nin ülkeni işgal etmesi seni güçlü yapmaz . ABD nin bu güne kadar giripte perişan etmediği bir ülke varmı. Bu kadar saf olma Yunan.
    Cevapla
  • Harbinger 2 yıl önce Şikayet Et
    O bahsetdiğin bölgeler veya adalar atalarımızdan,Osmanlıdan kalma yerler!Asıl hüsran tıpkı çanakkaledeki gibi sizi 6 mil sonrası ve münhasır ekonomik bölgelerine gömünce olcak!Keklik gibi avlanıcak o fransız,amerikan ve yunan gemileri...Merak etmeyin sessiz kalan rusya ve çinde içinizden geçer artık sizin!!!
    Cevapla
  • Eynel 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu yunan cik komik ya.tipine falanda cok guluyorum.halinede bakmiyor.arkamda şu bu var diye simariyor.komik bu adam çok komik
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!
PKK/KCK'nin Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı