ABD ve Fransa'da bomba alarmı!

ABD Sağlık Bakanlığındaki "bomba tehdidi" nedeniyle ABD Kongresine çıkan birçok cadde ve sokağın trafiğe kapatıldığı ve güvenlik önlemlerinin alındığı bildirildi. Paris'te ise Gare du Nord Tren İstasyonu, bomba ihbarı üzerine boşaltıldı.

ABD ve Fransa'da bomba alarmı!
ABD ve Fransa'da bomba alarmı!
GİRİŞ 27.10.2021 19:19 GÜNCELLEME 27.10.2021 22:05
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

 ABD Sağlık Bakanlığındaki "bomba tehdidi" nedeniyle başkent Washington DC'de ABD Kongresine çıkan birçok cadde ve sokağın trafiğe kapatıldığı ve güvenlik önlemlerinin alındığı bildirildi.

Washington DC Polisi, Kongre Binası yakınlarındaki Sağlık ve İnsani Hizmetler Bakanlığındaki bomba tehdidi nedeniyle alarma geçti.

İhbar nedeniyle ABD Kongresine çıkan birçok cadde ve sokak trafiğe kapatılırken, Kongre ve bakanlık çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Güvenlik güçlerinin olay yerindeki incelemesi sürüyor.

Fransa'nın başkenti Paris'teki Gare du Nord Tren İstasyonu'nun, bomba ihbarı üzerine boşaltıldığı bildirildi. Fransız polisi, şüpheli bavulun bulunmasının ardından Paris'teki Gare du Nord Tren İstasyonunu'nu tahliye etti.

Tahliyenin, bu durumlar için tasarlanmış güvenlik prosedürlerine uygun olarak yerel saatle 15.45 civarında gerçekleştiği bildirildi.

YORUMLAR 5
  • Vakum 2 yıl önce Şikayet Et
    Naziler 1933 de alman parlamento binası Reichstag 'ı yakıp suçu komünistlerin üstüne yıkmışlar ve Nazizm Almanya da büyük taraftar kazanmıştı.Bu gün tüm batı ülkelerinde bu gibi provokasyonlarla İslam düşmanlığı kabartılıp köpürtülüyor diri tutuluyor.El kaide,Daeş v.s diye islam düşmanlığı beyinlere kazınıyor.
    Cevapla
  • emn 2 yıl önce Şikayet Et
    abd ve fransa yine bir dümen çeviriyor. Allah tuzaklarını başlarına geçirsin.
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Amin. Amin.
    Cevapla
  • 1071 2 yıl önce Şikayet Et
    eden bulur.....
    Cevapla
  • E. T 2 yıl önce Şikayet Et
    Kim yaptıysa iyi yapmış bu dürzüler yıllardır bizimle uğraşıyorlar, kendi evlerinde de rahat olmamalılar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ortadoğu’da savaş dahil başka krizlerin ilk vuracağı ülkelerden birisi de Türkiye
Bakan Tunç'tan mülakat açıklaması: Büyük bir yalan...