Yükselen vakalar sonrası harekete geçtiler: Sokağa çıkma yasağı!

Avusturya'da koronavirüs aşısı olmayan insanlar için ülke çapında sokağa çıkma yasağı ilan edilmesi planlanıyor.

Yükselen vakalar sonrası harekete geçtiler: Sokağa çıkma yasağı!
Yükselen vakalar sonrası harekete geçtiler: Sokağa çıkma yasağı!
GİRİŞ 12.11.2021 17:34 GÜNCELLEME 12.11.2021 17:34
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Avusturya Şansölyesi Alexander Schallenberg,  Avusturya hükümetinin önümüzdeki pazar günü koronavirüse karşı aşılanmayan kişilere sokağa çıkma yasağı uygulamasına karar verileceğini söyledi.

Bakan, batıdaki Tirol eyaletinde düzenlediği basın toplantısında, Avusturya'nın dokuz eyaletinin valileriyle bir video görüşmesi yapacağını ve amacın enfeksiyonlardaki artışa yanıt olarak tedbir üzerinde anlaşmak olduğunu söyledi.

İKİ DOZ AŞILAMA ORANI YÜZDE 77,5

Nüfusun yüzde 77,5'inin COVID-19 aşısının iki dozunu olduğu ülkede, AstraZeneca, Pfizer-BioNTech ve Moderna aşılarının tek dozunu olanların oranı ise yüzde 88,3'e ulaştı.

Avustralya Terapötik Ürünler İdaresi ve Bağışıklama Teknik Danışma Grubu tarafından onaylanan üçüncü doz COVID-19 aşısı uygulaması kapsamında, 8 Kasım'dan itibaren isteyenlere Pfizer-BioNTech aşısı uygulanacak.

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • Uzm dr 2 yıl önce Şikayet Et
    Bizim aşı olmayanlarda keyif çatıyor inşallah bu karar ülkemizde de uygulanır hem aşı olma hem ücretsiz test yaptır gez dolaş kafana göre test ol varmı böyle bir şey aşı olmaya mecbur edecek devlet insanları ücret ki test yap bakın nasilda aşı olmaya mecbur kalıyorlar sizlerin uşağı yok tedavelerinizi yapmaktan test almaktan testleri çalışmaktan gına geldi milyonlarca lira boşa gidiyor tedavilere testlere
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Çaldıkları motor başka hırsızlar tarafından çalındı!
EURO 2024'te görev yapacak hakemler belli oldu! Türkiye'den tek hakem...