Silahta ‘Made in Turkey’ Atina’yı kaygılandırıyor

Askeri ihtiyaçlarını dışarıdan karşılayan Yunanistan, Türkiye’nin son yıllarda savunma sanayisinde kaydettiği ilerlemeden endişe duyuyor.

Silahta ‘Made in Turkey’ Atina’yı kaygılandırıyor
Silahta ‘Made in Turkey’ Atina’yı kaygılandırıyor
GİRİŞ 19.11.2021 17:16 GÜNCELLEME 19.11.2021 17:18
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Savunma Sanayii Başkanlığınca hazırlanan kataloğu referans alarak bir Haber hazırlayan Yunan Ta Nea gazetesi, “Türk savunma sanayisinin ürünlerini içeren 632 sayfalık listesinde abartılı noktalar olsa da Türkiye, Erdoğan döneminde dev adımlar atarak hemen her şeyi üretiyor” yorumunu yaptı.

‘BİZ NE YAPIYORUZ’

Atina yönetiminin Türkiye’deki gelişmeleri yakından izlediğini yazan Ta Nea, Yunan kurmayların “Adımların bazıları ağır, bazıları ise hızlı olmaları bir yana, önemli olan Türkiye’nin Silah ürettiğidir. Biz ne yapıyoruz? Onu düşünmeliyiz” dediklerini aktardı. Ankara’nın, savunma sanayisindeki gücünü yabancı ülkelere yapılan satışlar ile dış politikasında önemli bir unsur haline getirmeye çalıştığı da kaydedildi.

YORUMLAR 17
  • Altun 2 yıl önce Şikayet Et
    Korkunun ecele faydası yok , yunanciklar adalar denizide bizim adalarda bizim .bı yerlerini oraya buraya yaslayarak kurtulamazssin.
    Cevapla
  • ALPASLAN 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye ile dost olun arkanıza yaslanın rahatınıza bakın. Kendi kendinize düşman yaratıyorsunuz. Derdiniz ne sizi kim zorluyor? Şunuda iyi bilin sizi takmıyoruz. Abd ile Fransa size hurda silahlarını satıyor.
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Made in Türkiye.
    Cevapla
  • Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    Ey Helenist zavvallı Yonanlar! Bu yazıp çizdiklerinize gerçekten inanıyor ve Türkiyemizle baş edebileceğinize nasıl kanaat getirebiliyorsunuz. Arkanıza kimi alırsanız alın komşunuz Türkiyedir, rahat oturduğunuz yerde oturun. Aksi halde ne ABD ve nede AB SİZİ KURTARAMAZ. TAHRİKLERE SAKIN KAPILMAYIN. AĞABABALARINIZ sizin üzerinizden eski Türkiyenin varlığını düşünerek, sizi silahlanmaya sevk edip sömürüyorlar. Bir hata işlerseniz emin olun; milyarlarca EURO verip aldığınız silahları kullanamadan, Ermenilerin KARABAĞDA mahvoldukları gibi mahvolursunuz. Zira Türk asker ve milletinin güçsüz olduğu dönemde sizi denize döktüğüne göre,şimdi güçlü iken neler yapacağımızı tahayyül edemezsiniz.
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Yunanlılar bir şey üretmeye kalkarsa daha ilerlemeden sabotaj yapılmalı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kulüpler Birliği geri adım atmıyor! Büyükekşi yönetimine büyük baskı
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi