Almanya'da kırmızı alarm: Aylar sonra en yüksek ölüm!

Almanya dördüncü dalga ile mücadele ediyor. Ülkede son 24 saatte Şubat ayından bu yana en yüksek ölüm sayısı kaydedildi.

GİRİŞ 09.12.2021 11:44 GÜNCELLEME 09.12.2021 13:23
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Almanya dördüncü dalga ile mücadele ediyor. Ülkede son 24 saatte Şubat ayından bu yana en yüksek ölüm sayısı kaydedildi.

EN YÜKSEK ÖLÜM SAYISI

Robert Koch Institute (RKI) paylaştığı verilere göre, son 24 saatte toplam 69 bin 601 yeni vaka kaydedilirken, 527 kişi de hayatını kaybetti. Bu rakam ülkede 18 Şubat'tan bu yana kaydedilen en yüksek günlük ölüm oldu. Ülkede bugüne kadar 104 bin 47 kişi COVID-19 nedeniyle hayatını kaydetti.

Avrupa Hastalık Önleme ve Kontrol Merkezi'nin verilerine göre, Almanya'da bugüne kadar 15 Omicron vakası belirlendi. Bu rakamla birlikte vakaların daha da artmasından endişe ediliyor.

Almanya artan vakalar sonrası sağlıkçılar acil servislerin dolabileceği konusunda yetkilileri uyarmıştı. Vakaların artmasını önlemek amacıyla da geçtiğimiz günlerde aşısızlar için kısıtlamalar getirilmişti.

YORUMLAR 5
  • Kerim 2 yıl önce Şikayet Et
    Hayret, kimseyi beğenmeyip kendini dev aynasında gören Almanyaya bu durum hiç yakışmamış. Dünyadan sömürdükleri paralarla biraz hastane yapsınlar, her yerde kapılar kapalı. Rezillik diz boyu. İyice azmış bir kavme döndüler.
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Şaşırmaya gerek yok. Devlet zorbalığını ilke haline getirmiş bir ülkeden bahsediliyor,sonuçta başlarını yiyecekler .
    Cevapla
  • Mahmut 2 yıl önce Şikayet Et
    Ürettikleri virus ve senaryolarla Allah’a savaş açan bu iblisler tüm insanlığa verdikleri zararla kalmayacak kendi sonlarınıda hazırlamış olacaklar. Almanya her pisliğin kalesi haline geldi, eski değerlerini kaybetti.
    Cevapla
  • Ebu Zer 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu tiyatroyu kör bile görür. Kutsal sıvı asi ve faydaları???
    Cevapla
  • TARİHÇE 2 yıl önce Şikayet Et
    Yav bu almanya en yüksek aşı olma oranına sahip değilmişmiydi neymiş aşı faso fiso.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı