Boris Johnson'un kapanma sırasındaki görüntüleri tepki çekti!

İngiltere Başbakanı Boris Johnson'a ait, 2020 Mayıs ayındaki kapanma sırasında çekilen fotoğraflar tepki topladı. Görüntülerde Downing Street'teki evinin bahçesinde Johnson'un yanındakiler ile içki içtiği görülüyor.

Boris Johnson'un kapanma sırasındaki görüntüleri tepki çekti!
Boris Johnson'un kapanma sırasındaki görüntüleri tepki çekti!
GİRİŞ 20.12.2021 09:55 GÜNCELLEME 20.12.2021 09:55

İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın 2020 Mayıs ayındaki kapanma sırasında çekilen bir fotoğrafı, tepkilere neden oldu. Downing Sokağı ekibiyle tam kapanma döneminde bahçede içki içtiği fotoğraflar ortaya çıktı.

BAHÇEDE TOPLANDILAR

Johnson ve ekibinin sosyalleşme fotoğrafı, geçen hafta ekibin 15 Mayıs 2020'de pizza, şarap etkinliği düzenlediğinin yalanlanması üzerine The Guardian'a gönderildi. Fotoğraf üzerine Boris Johnson'ın sözcüsü, ekibin öğleden sonra bahçede çalıştığını söyledi.

Fotoğraflarda 19 kişinin gruplar halinde teras ve etrafında bir araya geldiği görülüyor.

Britanya'da o dönem başka evler arası sosyalleşme açık alanda dahi 2 kişiyle sınırlıydı. İş yerlerinde ise yüz yüze toplantıların kesinle başka seçenek yoksa yapılması gerekiyordu.

İşçi Partisi'nden Angela Rayner, çıkan fotoğrafı "Britanya halkının suratına bir tokat" olarak yorumladı. Rayner "Hepimizin günde bir yürüyüş hakkı varken içmece ve partileme görüntüleri" diyerek tepki gösterdi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tesla'dan Türkiye'ye özel model: Fiyatı yarı yarıya düştü
Yunanistan: Türkiye'nin tepkisine rağmen vazgeçmeyeceğiz