AK Partili yetkiliden Reuters'a açıklama: Yeni adımlar atacağız

Reuters'a konuşan AK Partili üst düzey yetkili, erken seçimin yapılmayacağını tekrarlayarak, ilerleyen günlerde toplumun her kesiminin rahatlayacağı yeni adımların atılacağını belirtti.

AK Partili yetkiliden Reuters'a açıklama: Yeni adımlar atacağız
AK Partili yetkiliden Reuters'a açıklama: Yeni adımlar atacağız
GİRİŞ 29.12.2021 17:04 GÜNCELLEME 29.12.2021 17:04
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

İngiliz haber ajansı Reuters'a konuşan AK Partili üst düzey yetkili, erken seçim olmayacağını belirterek, "Seçim gündemde yok, zamanında yani 2023'te olacak" dedi.

İsmi açıklanmayan yetkili, parti içindeki moralin oldukça yüksek olduğunıu kaydederek, toplumun her kesimini rahatlatacak yeni adımların yakında atılacağını söyledi:

"Toplumun her kesimini rahatlatacak yeni adımlar atılacak. Bu adımların uzun vadeli etkileri desteği artıracak. Ülkedeki panik havası artık yok. Şimdi sakince doğru adımları atmaya devam edeceğiz."

SİYASİ ANALİSTLER: ERKEN SEÇİM OLABİLİR

Ajansın siyasi analistlere dayandırdığı değerlendirmede ise, "Cumhurbaşkanı Erdoğan, iki büyük karar (asgari ücretin artması ve yeni mevduat) ile birlikte etkili bir şekilde erken seçimin kapısını araladı. İki açıklama da krizin hissedildiği bir dönemde 5 gün arayla yapıldı. Erdoğan ve üst düzey AK Parti yetkilileri tekrar tekrar bu iddiayı yalanladı. Fakat 2022'de ücretlerde rahatlık ve TL'nin keskin artışı, uzun süredir anketlerde güç kaybeden Erdoğan'ın bir an önce harekete geçmek isteyebileceğine işaret ediyor" yorumunu yaptı.

KAYNAK: REUTERS
YORUMLAR 7
  • gercekten 2 yıl önce Şikayet Et
    100 kere secim yok diyor nesini anlamiyorsunuz heee der ki hdp yi kapatiyorum bir de ustune siyasi yasak hadi er meydani o zaman Donald Trump i cagirir bizimki herelde muttefik olmak icin....
    Cevapla
  • Tahir 2 yıl önce Şikayet Et
    Seçim tarihi tahminim 26 Şubat 2023. Nedeni başkanın doğum günü. Hem hicri hem de miladi.
    Cevapla
  • Namık 2 yıl önce Şikayet Et
    Yerli otoyu,Tfx/Mmu yu,Hürkuşu,hürjeti,Gökbeyi,,Altay tankı,motorunu,siper hava savunmayı standa koymadan,yanında ciddi cari fazla vermeden Tayyip Erdoğan seçime gitmez.
    Cevapla
  • CAN 2 yıl önce Şikayet Et
    Elhamdulillah. Rabbim devlet imize zeval vermek isteyenlere fırsat vermesin. Mümin herseyi maddi olarak göremez. Kalbimizde iman bedenimizde sağlık evimizde huzur olduktan sonra kuru ekmek kuru soğan da yeter
    Cevapla
  • teyo 2 yıl önce Şikayet Et
    eyt bekleyoz reyiz
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar daha kaç kez söyleyecek eyt masamızda yok. Zaten ekonomik buhran var. Enerji desteği vergi desteği kur desteği derken hazine zılgıt çalmaya başlayacak hele bi durun bi hazineye para girsin ihracat artsın eyt de elbet çıkar ama sabredin herşey de bir kereden olmaz ekonomi kaldırmaz bi batarsak geri dönüşü 100 yıl sürer belki de olmaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ukraynalı bir kadın iki yaşındaki oğlunu 25 bin dolara satmaya çalışırken yakalandı
Süleyman Soylu sessizliği bozdu! 3 isme tepki gösterdi