Japonya'da tehdit seviyesi yükseldi! İşgale karşı tatbikat yapıldı

Japonya Çin'in bölgesel askeri faaliyetleri karşısında güneybatıdaki "uzak adaların işgali edilmesi halinde düşmandan geri alınması" senaryosuyla bir tatbikat gerçekleştirdi.

Japonya'da tehdit seviyesi yükseldi! İşgale karşı tatbikat yapıldı
Japonya'da tehdit seviyesi yükseldi! İşgale karşı tatbikat yapıldı
GİRİŞ 14.01.2022 09:08 GÜNCELLEME 14.01.2022 09:13
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Japonya Kara Öz Savunma Kuvvetleri'nin (GSDF) 2 bin kişilik Birinci Hava İndirme Tugayı, başkent Tokyo yakınlarındaki Naraşino ilçesinde tatbikat düzenledi.

ABD güçlerinin yönetimindeki uçakların da destek verdiği tatbikatta GSDF personeli yüzlerce metre yükseklikten paraşütle atladı.

Adaların, temsili olarak hava desteğiyle geri alınması sonrası, füze savunma sistemleri ve GSDF personelinin bölgeye konuşlandırılma prosedürleri gerçekleştirildi.

Kamu yayıncısı NHK tatbikatın, Çin'in bölgesel askeri faaliyetleri karşısında güneybatıdaki "uzak adaların işgali edilmesi halinde düşmandan geri alınması" senaryosuyla düzenlendiğini duyurdu

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • mert 2 yıl önce Şikayet Et
    CIn-ABD-ve yandaslari,Hindistan-Cin - Rusya-ukrayina cok yakinda savas basliyacak.
    Cevapla
  • feraslan 2 yıl önce Şikayet Et
    japonya tek başına çin i durduramaz. çin ile japonya arasında hala kapanmamış eski hesaplar. çin geçmişin intikamını japonyadan acı bir şekilde alacak. çin i ancak abd ve hindistan başta olmak üzere japonya ve avustralya ittifakı durdurabilir. diğer asya pasifik ülkeleri de bu denklemde rol alacaktır.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı