El Salvador Cumhurbaşkanı Bukele'nin Türkçe tweetlerinin arkasındaki isim belli oldu

El Salvador Cumhurbaşkanı Nayib Bukele'nin Türkiye ziyaretiyle başlayan Türkçe tweetlerinin sırrı ortaya çıktı. Eğlenceli tweetlerin arkasında, The Steve Group'un CEO'su Derya Türker'in olduğu belirtildi.

El Salvador Cumhurbaşkanı Bukele'nin Türkçe tweetlerinin arkasındaki isim belli oldu
El Salvador Cumhurbaşkanı Bukele'nin Türkçe tweetlerinin arkasındaki isim belli oldu
GİRİŞ 22.01.2022 17:25 GÜNCELLEME 22.01.2022 17:25
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Kendini "dünyanın en havalı diktatörü" olarak tanıtan El Salvador'un Cumhurbaşkanı Nayib Bukele'nin Türkiye ziyareti sırasında attığı Türkçe tweetler, herkes tarafından büyük ilgi görmüştü.

Bu paylaşımların ardındaki ismin The Steve Group CEO'su Derya Türker olduğu belirtildi.

TÜRKER VE BUKELE BİR ARAYA GELDİ

Türkiye'de "blockchain" teknolojisinin gelişimine yaptığı katkı ile tanınan The Steve Group'un CEO'su Derya Türker, Türkiye ziyareti sırasında Nayip Bukele ile bir araya geldi.

"EL SALVADOR'U ZİYARET EDECEĞİM"

Türker'in Twitter paylaşımlarından birinde, "Bitcoin diyarı El Salvador'u" ziyaret edeceği mesajını vermesi, takipçileri arasında merak uyandırdı.

EĞLENCELİ TWEETLERİN ARKASINDAKİ İSİM

Birlikte geçirilen neşeli anları Twitter hesabından paylaşan Türker'in, Bukele'nin Türkçe paylaşımlarının arkasındaki isim olduğu ortaya çıktı.

"TÜRKLER TARAFINDA KAÇIRILDIM, ABD BAŞKANI'NI DEVREYE SOKUN"

Bukele, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşımlarda, "Öncelikle, Bitcoin diyarı El Salvador'dan tüm Türkiye'ye selamlar", "Türkçe Dersinde Sözlüye kalkınca ben!", "Türk Uzay üssü tarafından kaçırıldım, Amerikan Başkanı dahil herkesi devreye sokun!" ifadelerinin yer aldığı mesajlar paylaşmıştı.

TÜRKER: AZ SABREDİN DOSTLAR

Bukele ile neler konuştuğuna dair yeni bir mesaj daha paylaşan Türker, "Ne mi konuştuk Bukele ile? Biraz sabredin, planlarımız videodan ibaret değil dostlar. Türkiye'de ekosistemin gelişmesi için elimden ne gelirse yapacağıma söz vermiştim, sözüm geçerli" dedi.

Derya Türker tarafından "The Steve Group Bilişim A.Ş." adıyla Türkiye'de kurulan şirket, Twitter'da "Stevedabitcoin" hesabıyla yarım milyona yakın takipçiye ulaşıyor.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 15
  • Emekli 2 yıl önce Şikayet Et
    Kirli yalancı Tramp, şerhoş pudracı jonson, mafyatik bukelle, meşhur atasözü bana arkadaşını söyle senin kim olduğunu bileyim
    Cevapla
  • Tekin 41 2 yıl önce Şikayet Et
    Seninki dogrucumu?
    Cevapla
  • Kamil 2 yıl önce Şikayet Et
    El Salvador lokasyonu harika , Büyük Okyanus kıyısında bir ülke , Latin Amerikan ülkeleri ile Uzay roketi fırlatma , Limanlar , Turizm , Tarım , Madencilik , Deniz Ürünleri , denizleri MEB ' inin devasa olacağı düşünülürse , enerji ve petrol sondajı konularında işbirliği geliştirilebilir .
    Cevapla
  • Seyhmus 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar paragöz bir millet olmuşuz.para gelsinde nerden geldiği önemi yok helal mi haram mı farketmez.bitcoin helal mi internete girip bakın hocalar anlatıyor.
    Cevapla
  • Seyhmusişakşak 2 yıl önce Şikayet Et
    Baktım helal
    Cevapla
  • Emre 2 yıl önce Şikayet Et
    Hacı hocalara soracağına kendin arastirsana kardeş o internetten izledin hacı hocalar ne biliyor ki sana ve diğerlerine ne öğretebilsinler Adamlar hala btc nin b sini bilmiyorlar... Bırakın artık cahilce konuşmaları
    Cevapla
  • Karadenizli52 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkcoin çıkacak Türk dünyasının ortak parası olacak "dolar" artık dolmayacak inşAllah.
    Cevapla
  • Muharrem baş 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam ayvayı yedi türkiye yi çok övdü amerika devirmek için bu günden itibaren her şeyi yapar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Algıları ellerinde patladı! Karadağlı'nın işaret ettiği o çürük bina belediyenin çıktı
Merak edilen 5 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü