Yunanistan'da mescidin de bulunduğu binanın önüne patlayıcı atıldı

Yunanistan'ın başkenti Atina'da bir mescidin de bulunduğu binanın önüne patlayıcı atıldı.

Yunanistan'da mescidin de bulunduğu binanın önüne patlayıcı atıldı
Yunanistan'da mescidin de bulunduğu binanın önüne patlayıcı atıldı
GİRİŞ 24.01.2022 17:06 GÜNCELLEME 24.01.2022 17:06

Yunan basınında yer alan haberlere göre, sabahın erken saatlerinde Atina'nın Patision semtinde, içinde mescidin de bulunduğu binanın önüne vida ve çivi içeren el yapımı patlayıcı düzenek atıldı.

MESCİD'İN ÖNÜNE EYP'Lİ SALDIRI

Patlamada ölen ya da yaralanan olmadı. Binanın girişinde ve park halindeki bazı araçlarda hasar meydana geldi. Patlayıcı madde büyük çapta maddi hasara yol açarken ölen ya da yaralanan olmadı.

Atina’da bir mescidin ana giriş kapısına yerleştirilen patlayıcının infilak etmesi sonucu mescidin ve yakın binaların camları kırıldı.

Mescidin önünde patlayan EYP ağır hasara neden oldu.

MESCİDDE MADDİ HASAR OLUŞTU

Atina’nın Agios Panteleimonas semti Stefanu Vizantiu caddesinde bodrum katında bulunan ve bölgede yaşayan Müslümanların ibadet ettikleri mescide, Pazar günü sabahı 03:00 sıralarında kimliği belirsiz kişi veya kişilerce patlayıcı yerleştirildi.

Patlayıcının infilak etmesi sonucu mescidin ana giriş kapısında ve yakın binalarda camlar kırıldı. Patlama  büyük çaplı maddi hasara yol açtı. Patlama vuku bulduğu saatte mescidte ibadetin yapılmadığı, ölen ya da yaralanan olmadığı bildirildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor
Binlerce kişinin emekliliği iptal ediliyor! Faiziyle geri ödeyecekler