Japonya'da bir F-15 kalkış sonrası radardan kayboldu

Japonya'nın batısındaki İşikawa eyaletinde F-15 savaş uçağıyla kalkıştan sonra irtibatın kesildiği bilgisi paylaşıldı. İçinde iki kişinin bulunduğu uçağın düşmüş olabileceği tahmin ediliyor.

Japonya'da bir F-15 kalkış sonrası radardan kayboldu
Japonya'da bir F-15 kalkış sonrası radardan kayboldu
GİRİŞ 31.01.2022 14:32 GÜNCELLEME 31.01.2022 14:32
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kamu yayıncısı NHK'nin Savunma Bakanlığı yetkilisine dayandırdığı haberinde, F-15'in kalkış sonrası radardan kaybolduğu açıklandı.

YERE DÜŞMÜŞ OLABİLİR

F-15 savaş uçağının Japon Denizi (Doğu Denizi) kıyısında bulunan İşikawa eyaletindeki Komatsu üssünden havalandığı bilgisi verildi.

İçinde iki kişinin bulunduğu uçağın düşmüş olabileceği ifade edildi.

Eyaletin başkenti Kanazawa'da Sahil Güvenlik Birimleri, arama-kurtarma faaliyetleri için devriye botlarını görevlendirdi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • HIDIR BUDUR 2 yıl önce Şikayet Et
    Hahhhh verin mikrofonları CNNTürk de "parça üretiminden para kazanıyoruz, " jelatininde F-35 sevdalısı KARAKUŞ PAŞA'ya : " Tek kişilik uçak bunlar, olur böyle şeyler, uçakların yeni versiyonlarında aksaklıklar giderilir” masalları anlatır. Hadi bi bakkal hesabı yapalım mı? 100 uçak alsak 10 milyar dolar, 30-40 yıllık raf ömrü dikkate alındığında ABD'ye bağımlı ödeyeceğiniz para “40-60 milyar dolardır”. Bu yıllar içinde parça üretiminden kazanılacak para ise maximum 7-10 milyar dolardır. Bi bakkal bile bu basit hesabı yapar ama “milli bildiğimzi” Prof. Hakkı ÇAŞİN bile “Verin bizim F-15’lerimizi” düdüğünü öttürüyor. Hayretttt..!!??
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 2 yıl önce Şikayet Et
    Hahhhh verin mikrofonları CNNTürk de "parça üretiminden para kazanıyoruz, " jelatininde F-35 sevdalısı KARAKUŞ PAŞA'ya : " Tek kişilik uçak bunlar, olur böyle şeyler, uçakların yeni versiyonlarında aksaklıklar giderilir” masalları anlatır. Hadi bi bakkal hesabı yapalım mı? 100 uçak alsak 10 milyar dolar, 30-40 yıllık raf ömrü dikkate alındığında ABD'ye bağımlı ödeyeceğiniz para “40-60 milyar dolardır”. Bu yıllar içinde parça üretiminden kazanılacak para ise maximum 7-10 milyar dolardır. Bi bakkal bile bu basit hesabı yapar ama “milli bildiğimzi” Hakkı ÇAŞİN bile “Verin bizim F-15’lerimizi” düdüğünü öttürüyor. Hayretttt..!!??
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'den 36 milyar TL'lik görüşme! ABD'den açıklama geldi
Avrupa'ya son üç yılda gelen 50 binden fazla refakatsiz göçmen çocuk kayboldu