Ege'de 3 kişinin cansız bedeni bulundu

Ege'de Bolukendire Adası sahilinde iki, Sömbeki Adası kayalık bölgesinde bir kişinin cansız bedeni bulundu. Kimlikleri tespit edilemeyen cenazelerin otopsi sonuçları bekleniyor.

Ege'de 3 kişinin cansız bedeni bulundu
Ege'de 3 kişinin cansız bedeni bulundu
GİRİŞ 07.02.2022 14:37 GÜNCELLEME 07.02.2022 14:37
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bolukendire Adası Vorina sahilinde, üzerlerinde kıyafet olmayan erkek ve kadına ait cansız beden bulundu.

ÜÇ CESET BULUNDU

Sömbeki Adası'nda ise 1.70 boylarında bir erkeğe ait cenaze tespit edildi. 

Kimlikleri henüz tespit edilemeyen bu kişilerin ölüm nedenlerinin belirlenmesi için otopsi sonuçlarının bekleneceği açıklandı. 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • Misak-ı Milli 2 yıl önce Şikayet Et
    Fondaş medyanın alayı zaten kripto Ermeni-Rum ve Sabetay Yahudisi. İşin acıklı tarafı kendine Müslümanım diyen tiplerin bunların peşinden zombi gibi koşması, birde üstüne fondaş medyanın ağzıyla celladına aşık misali ne kadar yerli ve milli oluşum varsa onlara saldırmaları, sürekli Arap düşmanlığı ve diğer Müslümanlara karşı sinsice düşmanlık tohumları eken fondaş medya temsilcileri söz konusu Yunan-Ermeni-Yahudi oldumu onlara öyle güzellemeler yapıyorlarki insanın ağzı açık kalıyor, Yunanlılara karşı sürekli cicili bicili başlıklar, Yunan erkeğinin peşinden koşan ezik Türk kızı dizi konseptlerini sürekli işlemeler.. Ümmet düşmanı kriptolar. Yunanın yaptığı Tripoliçe soykırımını unutmadık..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan'ın duyurduğu haber ses getirdi! ABD'li dergi yazdı: Bir sonraki süper güç...
1. Lig'de kritik hafta! 9 maç aynı saatte! Süper Lig'e çıkacak ikinci takım...