Halil Falyalı suikastinde son dakika gelişmesi! Gözaltına alındı

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde otel sahibi Halil Falyalı uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Gelen son dakika bilgisine göre saldırıyla bağlantılı 1 kişi gözaltına alındı.

GİRİŞ 09.02.2022 10:11 GÜNCELLEME 09.02.2022 10:50
Bu Habere 111 Yorum Yapılmış

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) iş insanı Halil Falyalı, akşam saatlerinde silahlı saldırıya uğradı. Falyalı'nın ağır yaralı olarak hastanesine kaldırıldığı, ancak kurtarılamadığı bildirildi. Falyalı'nın koruması da olay yerinde hayatını kaybetti.

Halil Falyalı kimdir, nerelidir ve mesleği nedir? Halil Falyalı serveti ne kadar? Halil Falyalı kimdir, nerelidir ve mesleği nedir? Halil Falyalı serveti ne kadar?

GÖZALTILAR BAŞLADI

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) kumarhane işletmecisi Halil Falyalı’nın öldürüldüğü silahlı saldırıyla bağlantılı 1 kişi gözaltına alındı.

Türk Ajansı Kıbrıs'ın haberine göre, Falyalı, Girne bölgesi Çatalköy mevkisinde arabasındayken kimliği belirsiz kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı. Falyalı ağır yaralı olarak Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ancak hayatını kaybettiği bildirildi.

OLAY YERİNDEN İLK GÖRÜNTÜLER

SÜRAT TEKNESİYLE KAÇTIKLARI İDDİA EDİLDİ

İddialara göre; Falyalı, evinin yakınlarında arazi aracıyla gelen şahıslar tarafından otomatik silahlarla tarandı. Saldırganlar adadan sürat teknesi ile ayrıldı. Ayrıca Falyalı'yı öldüren suikast timi de MOBESE kameralarına yakalandı.

50'DEN FAZLA KOVAN BULUNDU

Olayın ardından suikastın işlendiği bölge görüntülendi. Olay yerini inceleyen polis ekipleri bölgede 50'den fazla kovan bulundu. Polis ekiplerinin olay yerindeki incelemeleri sürerken, yetkililerden ise henüz herhangi bir açıklama yapılmadığı kaydedildi.

YORUMLAR 111
  • atmaca 2 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl yaşarsan öyle ölürsün geride kalan mafya babası ve onların uşaklarıda aynı akibet uğrayacaktır biri bugün biri yarın
    Cevapla
  • Kul insan 2 yıl önce Şikayet Et
    Kıbrıs maneviyat yoksunu olmaktan kurtarılmalı. Banka gazino zulüm turizm ticareti yerini helal temiz kazanç ile maneviyat merkezi olabilir. Türk dünyasının El Ezheri olsun inşaAllah Kıbrıs. Maneviyat donanımlı gençlik bir ülkenin büyük gücüdür.
    Cevapla
  • Maruf 2 yıl önce Şikayet Et
    Mafya güçlenirse karteller ve yasadışı yapılar oluşur, ülke Güney Amerika gibi olur. Mafya çete gibi yapılara sık sık operasyonlar düzenlenmeli, bu çapulculara nefes aldırılmamalı.
    Cevapla
  • Ibrahim 06 2 yıl önce Şikayet Et
    kacanlarin tiplerine bakin ..Aman allahim bu ne laaa...
    Cevapla
  • 1 Kayseri'li 2 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah kalanı tüm kumarbazlara , tüm esrar baronlarına
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var