ABD'nin BM Elçisi'nden Rusya'ya: Sınırlarınıza geri dönün

ABD'nin Birleşmiş Milletler Daimi Temsilcisi Linda Thomas Greenfield, Rusya'ya sınırlarına geri dönmesi çağrısında bulundu

ABD'nin BM Elçisi'nden Rusya'ya: Sınırlarınıza geri dönün
ABD'nin BM Elçisi'nden Rusya'ya: Sınırlarınıza geri dönün
GİRİŞ 24.02.2022 07:20 GÜNCELLEME 24.02.2022 07:21
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

ABD'nin BM Daimi Temsilcisi Linda Thomas Greenfield, Ukrayna'nın talebi üzerine bu gece New York saati ile 21.30'da acil toplanan BM Güvenlik Konseyi toplantısında konuştu.

"RUSYA'NIN DURMASINI İSTEMEK İÇİN BURADAYIZ"

Rusya'nın Ukrayna'yı kapsamlı işgalinin yakın olduğunu belirten Thomas Greenfield, "Tehlikeli bir andayız ve tek bir nedenden dolayı, Rusya'dan durmasını istemek için buradayız" ifadelerini kullandı.

"UÇAKLARINIZI HANGARA GERİ GÖNDERİN"

ABD Daimi Temsilcisi, Rusya'ya seslenerek, "Sınırlarına geri dön, birliklerini, tanklarını, uçaklarını hangarlarına geri gönderin ve diplomatlarınızı müzakere masasına yollayın" diye konuştu.

"TAM DESTEK VERECEĞİZ, TARİH BUNU SÖYLÜYOR"

Rusya'ya karşı Ukrayna'ya tam destek vermeye devam edeceklerini belirten Thomas Greenfield, "Tarih bize bunu söylüyor, BM'deki bu konseyde ve başkentlerimizde bu tehdide direk karış koymalıyız. Ukrayna halkı bize güveniyor. Onları hayal kırıklığına uğratmayalım" dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 17
  • deniz 2 yıl önce Şikayet Et
    Apla sen ne diyon ortalığı kızıştıran siz değilmi siniz
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    60 yaşını geçtim.Rusya,Nato, BM, USA. Hepsi Makarna, Salata misali: Boş laftan başka br durum yok,Rusyanın hiç umurunda deyil sizin Boş laflarınız, bu güne kadar hangi kararlarınızda etkili, caydırıcı oldunuz? Suriye,Libya Afğanistan,İrak, Kırım, Rusya sizi iyi okuyup, İyi analiz eder hala bilmezmisimiz? At gözlügünüzü atın yeter. Koltuk devdanız işçin dünyayı Atrşe atmaya devam. Basiretsizler. Berlinden İsa Oğuz
    Cevapla
  • ASILBEY@06ÇUBUK 2 yıl önce Şikayet Et
    Ey Emperyalist Amerika Afganistana,Iraka ne amaçla geldin ne yaptın. Göç,zulüm,gözyaşı ve yokluktan başka bir şey vermedin. Bu Yaptıklarınla karşı Rusya ya yol açtın. Acilen BM fesih edilmeli, Dünyada barışa,insan halklarına,ülkelerin birlik ve bütünlüğüne saygı gösterecek,gerektiğinde kınamaktan başka işe yaramayan BM nin yerine başka bir PAKT kurulmalı.
    Cevapla
  • Hacivat 2 yıl önce Şikayet Et
    Rusya hemen sinirlarina geri dönmeli
    Cevapla
  • Hakikat 2 yıl önce Şikayet Et
    bu kim yawwww
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Naci Görğür, 'şakası yok' diyerek açıkladı: 'Buralar 9 şiddetine maruz kalacak'
İlber Ortaylı'dan skandal Ayasofya sözleri: Namaz kılmak için gudubet bir bina