Putin Ukrayna'ya saldırı emrini üç gün önce vermiş

Rusya Ukrayna'ya askeri operasyon başlatırken, Putin'in Ukrayna'ya saldırı emrini 21 Şubat'ta verdiği ortaya çıktı. Putin'in dün gece saldırıyı duyurduğu ve üç gün önce yaptığı konuşmasındaki mekanın, kıyafetlerin aynı olduğu görüldü.

Putin Ukrayna'ya saldırı emrini üç gün önce vermiş
Putin Ukrayna'ya saldırı emrini üç gün önce vermiş
GİRİŞ 24.02.2022 12:42 GÜNCELLEME 24.02.2022 15:49
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, dün gece yaptığı açıklamayla Ukrayna'nın doğusundaki Donbas'a özel askeri operasyon başlattıklarını duyurdu. Ukrayna İçişleri Bakanlığı "Rus işgali başladı" açıklaması yaparken, Putin'in açıklamalarından hemen sonra Ukrayna'nın başkenti Kiev ve farklı noktalarda patlamalar meydana geldi.

21 ŞUBAT TARİHİNDE KAYDEDİLDİ

Putin'in saldırı emrini verdiği görüntülerle ilgili dikkat çeken bir iddia söz konusu. Novaya Gazeta'ya göre, Putin'in askeri operasyonu başlattığını duyurduğu konuşması, 21 Şubat akşamı kaydedildi. Putin, üç gün önce bir konuşma gerçekleştirmişti. Gazeteye göre, Kremlin'in internet sitesinde yer alan ilgili videoların metaverileri de bu iddiayı doğruluyor.

AYNI MEKAN AYNI KIYAFET

Putin'in saldırı emrini verdiği anların görüntüsü ve üç gün önce yaptığı konuşmanın görüntülerinde benzerlikler bulunuyor. Putin, iki kayıtta da aynı mekanda. Giydiği kıyafet ve taktığı kravat da birbirinin aynısı.

YORUMLAR 2
  • bLue 2 yıl önce Şikayet Et
    bayraklarin durusu kravat vs, pekcok detay var farkli olan..
    Cevapla
  • hsm 2 yıl önce Şikayet Et
    dikkat ederseniz ayni foto değil kravat bağlantısına dikkat
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Troller insanlıktan çıktı: İBB çukurunda ölen çocuk için Ekşi Sözlük'te iğrenç yorumlar
Bakan Bayraktar'dan dev LNG anlaşması açıklaması! Karadeniz'de de petrol gelişmesi