Son dakika...Zelenskiy: Ne kadar sürerse sürsün savaşacağız!

Zelenskiy, Ukrayna'nın işgaline karşı yürütülen direniş ile ilgili "Ülkeyi kurtarmak için ne kadar sürerse sürsün savaşacağız. Bombardıman devam ederken bile... Çocuklar barınaklarda doğmuşsa, şüphesiz savaşta düşmanın şansı yoktur" dedi.

GİRİŞ 26.02.2022 20:52 GÜNCELLEME 26.02.2022 20:53
Bu Habere 86 Yorum Yapılmış

Son dakika haberine göre Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, yeni yayınladığı video mesajında şu açıklamalarda bulundu.

"Ülkeyi kurtarmak için ne kadar sürerse sürsün savaşacağız. Bombardıman devam ederken bile... Çocuklar zaten barınaklarda doğmuşsa, şüphesiz savaşta düşmanın şansı yoktur. Ukraynalıların ülkeyi savunma istekliliği işgal senaryosunu bozdu. Ülke özgürleşene kadar savaşacağız"

"SİLAH BIRAKMAYACAĞIZ"

Ukrayna Cumhurbaşkanı Vladimir Zelenskiy, Kiev ofisinin dışında yaptığı açıklamayı bir videomesaj ile yayınladı.

Ülkesini terk ettiğine ilişkin bilgileri yalanlayan Zelenskiy, "Ben buradayım ve silahlarımızı bırakmayacağız. Devletimize sahip çıkacağız. Çünkü silahımız hakikattir. Hakikatimiz de bu topraklar, ülke ve çocukların bizim olmasıdır. Tüm bunları koruyacağız." ifadelerini kullandı.

"ÇOK BAŞARILI SAVUNMA YAPTIK"

Zelenskiy konuşmasını şöyle sürdürdü:

"İşgalciler devletimizin çevresini bloke etmek ve Donetsk'te olduğu gibi kuklalarını buraya koymak istediler ama onların planlarını bozduk. Kiev için gerçek bir mücadele ettik. Askeri araçlarımız bizim için harekete geçti, işgalcileri topraklarımızdan kovmak için her şeyi yaptık ve Rusya'nın alçak taktikleri karşısında çok başarılı savunma yaptık."

YORUMLAR 86
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Ukraynalıları kutluyorum vatanlarını ölümüne savunuyorlar eşlerini çocuklarını başka ülkelere gönderip eli silah tutan kim varsa savaşıyor. Buraya gelen suryeliler gibi değiller eşlerinin eteğinin altına saklanmıyorlarlar. Bizde mevzu vatansa gerisi teferruattır. Bunlarda böyle bir şey yok bizim askerimiz şehit olurken, bunlar sahillerimizde, nargile kafelerde , yılbaşı kutlamalarında günlerini gün ediyorlar bir türlü misafirlikleri bitmedi gitti.
    Cevapla
  • Murat gözükara 2 yıl önce Şikayet Et
    avrupa seni sattı anlamadın mı hala....putin yoksa direk başkente saldıramazdı...iş bitti boş lafları bırak....anlaşmaya bak putinle...avrupanın yadımları ..ambargoları yalan....
    Cevapla
  • Murat gözükara 2 yıl önce Şikayet Et
    Yürü git yahu gaza geldin....yakında kaçarsın...avrupanın satışına geldin..kilit noktaları ruslar aldı...iş bitti...avrupanın yardımı ambargosu yalan hepsi oyun onlar menfatine bakar...ukranya artık rusların...
    Cevapla
  • Ali Osman 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen de soros kuklasısın yahudi zelensky... Güvendiğin tipler seni ortada bıraktı, olan ukrayna halkına oldu! Ucuz bir komedyenden parlat parlat bu kadarcık lider olur. Şaka sandın dünya siyasetini! Ülken işgal altında şimdi! Ekrem , Kemal, Bebecan ve türevleri de bunun gibi
    Cevapla
  • oguz 2 yıl önce Şikayet Et
    yawwww bu adam cok komik dunyaya seslenyor cıkın benım ıcın savasın hahaha
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 35 ile son dakika uyarısı: Dikkatli ve tedbirli olun!
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt