Son dakika: Rus basını duyurdu! İşte Putin'in saldırıları bitireceği tarih...

Son dakika: Rusya'nın Ukrayna topraklarındaki saldırılarıyla ilgili Rus basınında dikkat çeken bir haber servis edildi. Moskovskiy Komsomolets gazetesindeki habere göre; Putin Ukrayna'ya yönelik saldırıları 5 günle sınırlı tutacak.

Son dakika: Rus basını duyurdu! İşte Putin'in saldırıları bitireceği tarih...
Son dakika: Rus basını duyurdu! İşte Putin'in saldırıları bitireceği tarih...
GİRİŞ 26.02.2022 19:44 GÜNCELLEME 26.02.2022 22:00
Bu Habere 61 Yorum Yapılmış

Dünyanın gözünün çevrildiği Ukrayna'daki savaşın ne zaman biteceği merak edilirken Rus basınına konuşan Stratejik İletişim Merkezi Başkanı Dmitri Abzalov, Putin'in saldırıları 5 günle sınırlı tutacağını ve amacının Ukrayna'nın Karadeniz'e olan kıyılarını ele geçirmek olduğunu ifade etti.

Rusya'da bomba gelişme! Devlet haber ajansı büyük zaiyatı yayımladı, anında sildiler...Rusya'da bomba gelişme! Devlet haber ajansı büyük zaiyatı yayımladı, anında sildiler...

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş dünyada bir numaralı gündem maddesi haline geldi. Savaşın ne zaman sona ereceği sık sık sorulmaya devam ederken, Rus basını tarafından yayınlanan haber ise gündem yarattı.

Rusya'dan akıl dışı açıklama! ABD ve Avrupa'ya 500 tonluk ISS tehdidiRusya'dan akıl dışı açıklama! ABD ve Avrupa'ya 500 tonluk ISS tehdidi

"OPERASYON 5 GÜNDE BİTER"

Konuyla ilgili analist görüşlerine başvuran Moskovskiy Komsomolets gazetesi, operasyonun beş gün içerisinde bitebileceği yönünde bir tarih verdi.

Gazeteye konuşan Stratejik İletişim Merkezi Başkanı Dmitri Abzalov bu yönde görüş belirtti.

ABD'den son dakika 'Ukrayna' kararı!ABD'den son dakika 'Ukrayna' kararı!

"HEDEF UKRAYNA'YI KARADENİZ'DEN ATMAK"

Operasyonun 5 gün sürebileceğini belirten Abzalov, Rus ordusunun Doğu, Merkez ve Güney bölgeleri ele geçirdikten sonra Moldova'nın Rusya yanlısı özerk Pridnyrster bölgesine kadar bir koridor oluşturmasını beklediğini söyledi. Abzalov'un açıklamalarından, Ukrayna Karadeniz'e kıyısı olmayan bir ülkeye dönüşeceği sonucu çıkarıldı.

YORUMLAR 61
  • Hacivat 2 yıl önce Şikayet Et
    Ey putin Ukraine saldirilari durdur nazi leri ariyorsan almanyada 40 milyon var
    Cevapla
  • Turko 2 yıl önce Şikayet Et
    Sonraki hedef Polonya
    Cevapla
  • Fado 2 yıl önce Şikayet Et
    hedef karadenizin kaymağını yemek gibi görünse de coook daha ötesini boğazları ve akdenizi istiyor bu yamyamlar. Zaten bunların tarihi istekleridir sıcak denizlere inmek.
    Cevapla
  • Harun 2 yıl önce Şikayet Et
    Rusyanin zaiyati cok fazla simdi asil konu bu Rus Askerleri Ukraynaya girdi girmesinede bakalim nasil geri dönecekler, o Askerlerin hepsi öldü bunu Putinde cok iyi biliyor. Rusyayi fena batirdi Putin Amerika verdi gazi verdi gazi buda iyi oyuna geldi simdi Rusya düsünsün
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Moskof gevurunda merhamet olmaz!Zalimler için yaşasın cehennem!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor