Samast'a F tipinde özel muamele iddiası

Hrant Dink’in katili Ogün Samast'ın Kandıra F tipi cezaevinde sıkıldığı için ağladığı iddia edilerek, kendisine arkadaşlık etmesi için bir hücre arkadaşı bulunduğu iddia edildi.

Samast'a F tipinde özel muamele iddiası
Samast'a F tipinde özel muamele iddiası
GİRİŞ 16.05.2008 14:47 GÜNCELLEME 16.05.2008 14:47
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

www.habercem.com sitesinin haberine göre Gazeteci- yazar Hrant Dink’in katili Ogün Samast, cezasını çektiği Kandıra F tipi cezaevinde çocuklar gibi ağlıyor. Uzun zamandan beri cezaevi savcılarına ağlayarak yalnızlıktan şikayetçi olan Samast için özel bir çözüm bulundu ve kendisine hücre arkadaşı verildi. 


Cezaevi müdürlüğünun titiz bir araştırma yaparak, Samast’la aynı hücrede yatacak kişinin uygun ve Samas’tı oyalamada usta bir mahkum olmasına özen gösterildiği iddia edilen haberde, yaklaşık 15 gün önce Samast’ın hücresine babası yaşında bir mahkum daha yerleştirildiği ileri sürüldü.


Kendisine arkadaşlık yapması için hücresine yerleştirilen mahkum için cezaevi yetkililerine, “Bunu yapmasaydınız kendi kendimi ellerimle boğacaktım. Her şeye dayanabiliyorum ama yalnızlığa asla” diyerek minnettarlığını ileten Samast’ın şimdi mutlu olduğu belirtildi.


(Haber 7)

YORUMLAR 1
  • Mahir Kaymak 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunu da koruyanı da kollayanı da gebertin !!! Yoksa dewam eder böyle hainlikler !!!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
'Güneş enerjisi'ni kullanarak insanları böyle kandırdılar! 'Tosuncuk'tan daha beter'
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı