Ukrayna Savunma Bakanlığı: Bayraktar TB2'ler Rusya'ya cephane taşıyan treni imha etti

Ukrayna Savunma Bakanlığı, Rusya'dan yakıt ve cephane taşıyan bir trenin, Bayraktar TB2 SİHA'lar tarafından imha edildiğini duyurdu.

GİRİŞ 26.02.2022 23:20 GÜNCELLEME 26.02.2022 23:21
Bu Habere 219 Yorum Yapılmış

Rusya'nın Ukrayna'yı işgal saldırıları üçüncü gününde devam ederken, her iki taraf da ağır kayıplar yaşadı. Tarafların yaşadığı kayıplara ilişkin sosyal medya ve basın kuruluşlarında çeşitli spekülasyonlar dolaşırken, Ukrayna Savunma Bakanlığı'ndan çarpıcı bir açıklama yapıldı.

Ukrayna Bayraktar TB2 SİHA ile Rus konvoylarını vurduğu iddia etti! İşte o görüntülerUkrayna Bayraktar TB2 SİHA ile Rus konvoylarını vurduğu iddia etti! İşte o görüntüler

"BAYRAKTAR TB2'LER İHMA ETTİ"

Bakanlık, Rusya'dan Ukrayna'daki işgalci güçlere yakıt ve cephane taşıyan bir trenin, Bayraktar TB2 SİHA'lar tarafından imha edildiğini duyurdu.

YORUMLAR 219
  • Sami 2 yıl önce Şikayet Et
    Savaşı durdurun...o KADAR
    Cevapla
  • vay be arkadaş 2 yıl önce Şikayet Et
    ilkokul5 sınıftan itibaren her çocuğa iha ve siha verilmeli diyelim bir sınıf 20 kişimi 10 iha 10 siha alarak bunları ömür boyu kullanmalı savaş anında toplu bir kordinasyonda öğretilme ömrü boyunca bunu kullanmalı taki ölüp torununa verene kadar bakın büyük br ordudan bahsediyorum size bayan erkek ayırmadan.
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Zorunlou ders olmalı böylece bunu çocuklar seve seve Yaparlar hem oyun oynamış olurlar hemde eğitim almış olurlar hemde
    Cevapla
  • Sdk 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok iyi mütüş fikir tebrikler
    Cevapla
  • vay be arkadaş 2 yıl önce Şikayet Et
    bir savaşı ülkenizi savunarak kurtaramazsınız.bir ülke sizesavaş açmış ve toprakalrınıza girmişse onlar nasıl sizin vatandaşlarınızı vurup öldürüyorsa sizde onların başkentlerine bir kaç uçak gönderip başkentlerindeki önemli yerlerini bonbalamalı ve zavallı halklarına bonbayı tattdırmalısınız ki içden de savaşa hayır densin.ukraynanın yapıcağı tek şeyi söylüyroum birkaç uçağa önemli bonba yüklesin ve moskova kremlini yerle bir etsin Putinin ve devletinin binalarını bonbalasın ve moskovanın en kalabalık şehrini vursun bakın savaş 2dk biter.moskovada yaşıyan ukraynalılalr kalaşnikof alın çıkın moskovayı tarayın svaş anında biter
    Cevapla
  • ömer 2 yıl önce Şikayet Et
    rus armutmu topluyor savunma silahları var aptalmı onları acıkta bırakacak
    Cevapla
  • Resul Karabayır 2 yıl önce Şikayet Et
    Zelenskiy bulunduğu bölgede Kılıçtaroğlu'dur, İmamoğlu'dur. Yöntem yanlış ancak Rusya kendi güvenliği için Ukrayna'da bulunuyor. YPG'ye silah yardımı yapan, başta 15 Temmuz olmak üzere bütün darbelerin destekçisi ABD ve Nato'yu ne çabuk unuttuk.
    Cevapla
  • Oğuzhan Ata 2 yıl önce Şikayet Et
    Ukrayna sürekli Rus baskısı altında yaşayamaz bu savaş Ukrayna için egemenlik savaşıdır, bizden de askeri yardım aldılar başka ülkelerden de.nato ya üye olmak ister tabi biz neden vakti zamanında üye olduk keyfimizden olmadık herhalde..zelenskiy benim gözümde zulme boyun eğmedi ve ulusal kahramandır
    Cevapla
  • Dede 2 yıl önce Şikayet Et
    Direk kalkan siha üretmeliyiz binaların sığınaklarda saklanır havalimanında pisler vuruluyor uçamiyorlar
    Cevapla
  • Gölge 2 yıl önce Şikayet Et
    TB3 gelicek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”