Putin açıkladı! Ukrayna ile barış için 3 şart

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, telefonla görüştüğü Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’a Ukrayna ile barış için üç şartını iletti.

GİRİŞ 01.03.2022 00:17 GÜNCELLEME 01.03.2022 00:33
Bu Habere 243 Yorum Yapılmış

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron arasındaki telefon görüşmesine ilişkin Kremlin Sarayı’ndan açıklama yapıldı.

Açıklamada, liderlerin telefon görüşmesinde Ukrayna’ya yönelik barış şartlarının masaya yatırıldığı ve Rusya’nın güvenlik konularının ele alındığı aktarıldı.



PUTİN, BARIŞ İÇİN ŞARTLARINI SIRALADI

Açıklamada, "Fransız tarafı ile Rusya’nın Donbass’ı korumak için gerçekleştirdiği özel operasyon değerlendirildi ve konunun Kiev ile kurulacak diyalogla çözülmesi umudunu iletti. Putin, bölgedeki düzenlemenin Rusya’nın meşru güvenlik haklarının dikkate alınmasıyla mümkün olacağının altını çizdi. Kırım’da Rusya’nın egemenliğinin kabul edilmesi, Ukrayna hükümetinin anti-nazilileştirilmesi ve askerden arındırılması, Ukrayna topraklarına özel statü verilmesi şartları da iletildi" ifadeleri kullanıldı.

YORUMLAR 243
  • serdar b 2 yıl önce Şikayet Et
    Uyanık olun, Rusya’yı tahrik ettiler, Ukrayna’yı yem olarak kullandılar, aynı taktiği ileride Yunanistan’ı yem olarak kullanıp önümüze atarlar. O zaman bize ne acırlar ne de yardım ederler. Ukrayna’yı Rusya’nın elinden alamazlar ama Yunanistan’ı bizim elimizden alırlar, geride 3’e bölünmüş bir Türkiye bırakırlar.
    Cevapla
  • Fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    Selanik göçmenimisin,bulgar göçmenimisin.türk hele .müslüman san ALLAH cc başka hiç birşeyden korkmazsın
    Cevapla
  • serdar b 2 yıl önce Şikayet Et
    Gerçeği görüp yakışanı yapınız. Savaşlar bitsin istiyorsanız, batı emperyalizmini yok edecek her türlü girişime destek veriniz. Yoksa insanlığın tamamı bu insanlara köle olacak, yetmeyecek, haddinden fazla köle var diye, başkentlerinin meydanların da bu köleleri zevkine öldürecekler. Daha önce yaptılar yine yaparlar. Bu batıda medeniyette yoktur, ahlakta teknolojinin ve sömürmenin yarattığı parıltılı dünya sizi aldatmasın, insan, adalet, iman ve vicdan yoksa hiçbir şeyin önemi yok.
    Cevapla
  • serdar b 2 yıl önce Şikayet Et
    Propaganda ya kendinizi kaptırmayınız. Zelensky özel yetiştirilip Ukrayna'nın başına getirilmiş bir batı ajanı, ABD ve Ingiltere Zelensky'yi alkışlıyor, neden biliyor musunuz. Bu iki emperyal ülke Zelensky sayesinde Ukrayna'yı kurban verip bütün Avrupa'yı avuçlarının içerisine aldı. Dünya'nın her köşesinde İnsan hakları ihlalleri, soy kırım yapan, ülkelerin egemenlik haklarını hiçe sayan, mülteci yaratıp onları göç yollarında katleden BATI güya şimdi imaj düzeltiyor. Acımayınız, batıcı, Amerikancı, İngiliz olmayınız, propagandaya kanmayınız.
    Cevapla
  • serdar b 2 yıl önce Şikayet Et
    Kim kızarsa kızsın arkadaş, Lafı dolandırmadan doğrudan söylüyorum, savaşa karşıyım lakin Rusya'yı bu konuda haklı buluyorum. Amerika (NATO); Afganistan'ı, Irak'ı, Suriye'yi ve Libya'yı işgal ederken BM ve AB den bu gün duyduğumuz ve gördüğümüz tepkinin hiç birini görmedik. Bu ülkelerde toplamda 4,5 milyon can kayboldu, 15 milyon insan vatanından oldu. 40 milyon insan kendi ülkesinde göçebe yaşar hale geldi.
    Cevapla
  • Atabey 2 yıl önce Şikayet Et
    Katil putin işgalci putin elbette hesap vereceksin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!