Trump'tan garip Rusya şakası! Önerisi şoke etti

ABD Başkanı Biden'ın Rusya'ya yönelik tavrını eleştiren Donald Trump'tan ilginç bir öneri geldi. Trump, "Rusya'yı bombalayıp suçu Çin'e atalım" dedi.

GİRİŞ 06.03.2022 18:11 GÜNCELLEME 06.03.2022 18:11
Bu Habere 135 Yorum Yapılmış

Eski ABD Başkanı Donald Trump, ABD’nin, Rusya’yı "Çin bayraklı" savaş jetleriyle vurup, "suçu Çin’e atmasını" önerdi.

Amerikan basınındaki haberlere göre Trump, Ulusal Cumhuriyetçiler Komitesi Bağışçıları toplantısında yaptığı konuşmada, ABD Başkanı Joe Biden’ın Rusya’yı vurmayacaklarını söylemeyi bırakmaları gerektiğini belirtti.

Trump, NATO’yu “kağıttan kaplan” şeklinde nitelendirerek, “Hangi noktada, insanlığa karşı bu kitlesel suçlara katlanamayacağımız söylenecek? Bunun olmasına, devam etmesine izin veremeyiz.” ifadesini kullandı.

"ARKAMIZA YASLANIP İZLERİZ"

ABD’nin, F-22 savaş uçaklarına "Çin bayrağı" asarak Rusya’yı bombalamasını, ardından da "suçu Çin’e atmasını" öneren Trump, “Artık birbirleriyle kavgaya başlarlar, biz de arkamıza yaslanarak oturup izleriz.” değerlendirmesinde bulundu.

"SADECE BENİM DÖNEMİMDE YAPAMADI"

Cumhuriyetçi senatörler, Trump’ın şakasını kahkahalarla alkışladı. Trump, daha önce Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in sadece kendi döneminde başka bir ülkeyi işgal etmediğini savunmuştu.

YORUMLAR 135
  • (* . *) 2 yıl önce Şikayet Et
    İyilik, yüzlerinizi doğu ve batı tarafına çevirmeniz değildir. Asıl iyilik, o kimsenin yaptığıdır ki, Allah'a, ahiret gününe, meleklere, kitaplara, peygamberlere inanır. (Allah'ın rızasını gözeterek) yakınlara, yetimlere, yoksullara, yolda kalmışlara, dilenenlere ve kölelere sevdiği maldan harcar, namaz kılar, zekât verir. Antlaşma yaptığı zaman sözlerini yerine getirir. Sıkıntı, hastalık ve savaş zamanlarında sabreder. İşte doğru olanlar, bu vasıfları taşıyanlardır. Müttakîler ancak onlardır! Bakara : 177
    Cevapla
  • ( * _amin_ * ) 2 yıl önce Şikayet Et
    ……..YARADILANI YARADANDAN ÖTÜRÜ HOŞGÖR,,DİYEN,,,,,,,2020 başında ,aramızdan ayrılan o kişinin.,,,YERİ GELDİĞİNDE DEDİĞİNCE,,,,."""SEV BENİ SEVEYİM SENİ,,GEL BANA GELEYİM SANA da diyen:::::::::"""2020 başında ,aramızdan ayrılan o kişinin.. duasıyla...______GÜZEL YAŞAMAK LAZIM....ALLAH(C.C)ENCAMLARI HAYREYLESİN(AMİN)
    Cevapla
  • Ercan 2 yıl önce Şikayet Et
    Tam abd taktigi, Allah sizin hepinizi kahretsin......
    Cevapla
  • hormonsuz fikir 2 yıl önce Şikayet Et
    sen de az çektirmedin müslümanlara, trampet!
    Cevapla
  • Aciz_Bir_Kul 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam daha önce korona virsunu çıkarıp nasıl suçu çin'e attıysa aynı yöntemi bu sefer de savaş uçaklarına uygulayacak.Gülmeyin yapar....!
    Cevapla
  • Hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam haklı hastalık orda çıktı ,hastalıkla iletişime gecemiyecegine göre Çin'e kızar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması