İsrail Başbakanı Bennett'ten Herzog'un Ankara ziyareti için "heyecan verici" paylaşımı

İsrail Başbakanı Naftali Bennett, İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog'un Ankara ziyaretini "heyecan verici" olarak nitelendirdi.

İsrail Başbakanı Bennett'ten Herzog'un Ankara ziyareti için "heyecan verici" paylaşımı
İsrail Başbakanı Bennett'ten Herzog'un Ankara ziyareti için "heyecan verici" paylaşımı
GİRİŞ 09.03.2022 21:58 GÜNCELLEME 09.03.2022 22:01
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İsrail hükümetinin önde gelen isimlerinden, Herzog'un bugün Ankara'ya gerçekleştirdiği ziyarete ilişkin yorumlar geldi.

"HEYECAN VERİCİ AN"

Başbakan Bennett, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Herzog'u Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde karşıladığı törende bandonun milli marşı çaldığı anlara ilişkin bir videoyu sosyal medya hesabından paylaştı.

Bennett, paylaşımında, "İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog'a Ankara'da İsrail ulusal marşıyla sıcak bir karşılama. Heyecan verici an." ifadelerine yer verdi.

İsrail Savunma Bakanı Benny Gantz da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Herzog'u "önemli Türkiye ziyaretinden dolayı" tebrik etti.

Gantz, "Türkiye ile ilişkileri yenilemek iki ülkenin ortak güvenlik çıkarları, dünya ve Orta Doğu'da istikrarı sürdürme ihtiyacından kaynaklandı. Gerekli sorumlulukla yeni iş birlikleri inşa etmeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

İsrail Savunma Bakanı, bölgede Yunanistan ve Güney Kıbrıs Rum Yönetimi gibi ortaklarıyla da ilişkilerini güçlendireceklerini ekledi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • Kamil 2 yıl önce Şikayet Et
    Yapacakları en iyi iş Güney Kıbrıs Rum kesimini teselli etmektir , Onlarla MEB diye bir anlaşma olmuyor , oluşturulamıyor . Onlar , Türkiye'nin tüm ikazlarına rağmen AB ye üye edildiler , Onların ne AB ye ne de kendilerine bir faydaları vardır .
    Cevapla
  • Kamil 2 yıl önce Şikayet Et
    İsrailliler akıllı adamlarıdır . Bir olmaz ile uğraşmak aklın yolu değildir . East Med olmaz , Mısır hattı ise hiç güvenli olmaz , hatta uzun ve maliyetli olur . Oradaki Berberiler boru hattına huzur rahat vermezler , söküp söküp hurdacıya satarlar . Olmadı , illaki bir delik açarlar .
    Cevapla
  • Kamil 2 yıl önce Şikayet Et
    Güney Kıbrıs diye bir sorun kalmamıştır . Güney Kıbrıs ile bir MEB bölgesi ilan etmeleri kendilerini bağlar . Varsınlar East Med diye bir projeyi uzun , derin ve dolambaçlı yollardan yürürlüğe koyma ile uğraşıp dursunlar . Ne Güney Kıbrıs diye bir devlet vardır , Ne de MEB bölgesi vardır . Aklın yolu , akıntıya karşı kulaç atmamaktır , Osmanlının mirasçısı , Türkiye tüm Kıbrıs adası üzerinde hakkı olup , egemendir , egemen olmaya devam edecektir .
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İstiklal'deki bombalı saldırı davasında karar verildi
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması