Biden: Rusya'nın kimyasal silah kullanma ihtimali 'gerçek bir tehdit'

ABD Başkanı Joe Biden, Rusya'nın Ukrayna'da kimyasal silah kullanma olasılığının "gerçek bir tehdit" olduğunu söyledi.

Biden: Rusya'nın kimyasal silah kullanma ihtimali 'gerçek bir tehdit'
Biden: Rusya'nın kimyasal silah kullanma ihtimali 'gerçek bir tehdit'
GİRİŞ 23.03.2022 18:12 GÜNCELLEME 23.03.2022 22:19
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

ABD Başkanı Joe Biden, NATO ve AB liderleriyle yapılacak zirvelere katılmak üzere Brüksel'e hareketinden önce Beyaz Saray'ın bahçesinde basın mensuplarına açıklama yaptı.

Joe Biden, Rusya'nın Ukrayna'da kimyasal silah kullanmasından ne kadar endişe duyduğu ve bunun gerçekleşme olasılığıyla ilgili bir soruya, "Bunun gerçek bir tehdit olduğunu düşünüyorum." yanıtını verdi.

BİDEN YENİ YAPTIRIMLARI AÇIKLAYACAK

ABD Başkanı, Brüksel'de NATO zirvesine katılacak ayrıca G7 ve AB zirvelerine de iştirak ederek Batı'nın Rusya'ya karşı ne gibi adımlar atacağını ele alacak.

ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan, söz konusu görüşmelerde Rusya'ya yeni yaptırım paketinin açıklanacağını duyurmuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 12
  • Hayati 2 yıl önce Şikayet Et
    Rusyaya şimdi karşı duranlar . Dikkat etsin . Eğer rusya Allahın emri olmayan bir yapıyorsa o iş başkadır . Arabuluculuk yapanların ülkesinin yok olmasına az kaldı.....!!!
    Cevapla
  • Hayati 2 yıl önce Şikayet Et
    Sana değil bu yazı geneledir. Biz kimseye paraları bir yerlere birilerinin emekliliğine karar verip saklayan ve halkına kazık atan Allahı ve resulunu hiçe sayanları ayakta tutmayız. Şunu yaptık bunu yaptık diyenleri geç.Allah onları istediği kişileri başkalarına daha iyisini yaptırırdı..
    Cevapla
  • Hayati 2 yıl önce Şikayet Et
    Senin bildiğini Allah senden iyi bilir yardım edecekse sadece ol der olur. Mülk onundur yaratır öldürür. Allaha karşı kimse hesap sorup plan yapsada boşa gider.
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    polonyadan devasa makinelerden tünel açıp ukrayna ordusuna hertürlü silah sevk edilebilir suriyede pkk nasıl köstebek gibi tünel açıyodu
    Cevapla
  • Arda 2 yıl önce Şikayet Et
    sinyali verdi yine şeytan kullan diyor. bunlar seferli konuşuyor lar birbirine insanlarla alay edip öldürüyorlar çocuk katili her kiside
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Irak'ta Haşdi Şabi karargahına hava saldırısı! İran ve ABD'den peş peşe açıklamalar
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı